About the author

18 Comments

 1. 1

  HBD72

  Jó volt olvasni ezt a cikket. Gratulálok a szerzőnek!

 2. 2

  Attila

  Jó cikk volt!
  Egy jópofa mém jutott eszembe erről:
  https://cdn.meme.am/cache/instances/folder828/58257828.jpg

 3. 4

  bg

  releváns komment, lopott poénokkal, az igazi nagyágyúk ismérve!

 4. 5

  bg

  szerencsére ennek semmi köze a valósághoz

 5. 6

  bg

  klassz írás, köszi! Groganről is szívesen olvasnék ilyet, nem tudom itthon mennyien ismerik. Vagy akár John Hannah-ról :)

 6. 7

  Matyika29

  A sérülése: megsérült/elszakadt egy ér a mellkasában…igazából belső vérzése volt.

 7. 8

  szemhokinsz

  nekem is nagyon tetszett ,remek volt ,sőt olyan lebilincselő ,hogy elsőre azt hittem a Chester írta :)

 8. 9

  Jarred

  Köszönöm mindenkinek a szép szavakat, jól esik ilyet olvasni egy ilyen munka után.

  Egy kommentre reagálnék, amit a facebookon tettek ezzel kapcsolatban(csak én ott nem vagyok nagyon aktív, szóval ha megkérhetem a szerkesztőket valahogy továbbítsák oda)

  Miért ’93-ban lett új tulaj? Kraft ’94-ben vette meg a Patriots csapatát.

  Valóban Kraft 94-ben vette meg a klubbot, de 93-ban is volt tulajdonosváltás. Akkor James Orthwein vette meg, és ő alakította át a saját kedvére a csapat kinézetét(illetve ő hozatta Parcellst is a csapathoz) Kraft kezében ekkor egyedül a stadion joga volt, és miután Orthwein el akarta költöztetni a csapatot, Kraft úgy döntött inkább megveszi tőle. Ezt a részét nem írtam bele a cikkbe, mert elég bonyolult, és Bledsoe-hoz túl sok köze nincs(meg már így is nagyon hosszú lett) de lényeg a lényeg mindkettönknek igazunk van, csak más szempontból.

 9. 10

  Jarred

  Velük az a baj, hogy kevés helyen lehet róluk találni bármit is, de lehet, hogy egyszer majd utánuknézek. Ki tudja, Bledsoe-ról sem gondoltam volna, hogy ennyi mindent össze lehet szedni, aztán mégis.

 10. 11

  Jarred

  Hát én azért ismerek olyan Patriots szurkolók, aki még a 90-es években szeretett bele a csapatba. De nagy általánosságban tényleg kevés olyan Patriots szurkoló van, akinek ne 2001-nél kezdődne a csapat történelme. Részben emiatt is született a cikk.

 11. 12

  Nick Saban

  Kis kiegészítésül: Bill Parcells még azelőtt elkezdett tárgyalni a Jets-cel, hogy a csapata lejátszotta volna a Super Bowlt. Ki is kapott a Patriots.

 12. 13

  Butch1111

  “Az ütés hatására Bledsoe-nak nyílt véredény keletkezett a mellkasában.”
  Ez kizart…
  Vérömleny lesz a szo, amit keresel..

 13. 14

  Jarred

  Lehet. Angolul “sheared blood vessel in his chest” volt a kifejezés rá. Próbáltam utánanézni mi erre a megfelelő kifejezés, de sajnos nem találtam olyat, aminél biztosan tudtam volna bármit is mondani, így jobb híján maradt ez. De ha te értesz az ilyen jellegű sérülésekhez, és szerinted ez a helyes kifejezés rá, akkor elhiszem.

 14. 15

  Jarred

  Válasz a válaszra.

  Orthwein ’92-ben vette meg a Pats-et legjobb tudomásom szerint.

  Na utánanéztem pontosabb információkért. Orthwein a 92-es szezon után vette meg a csapatot, miután már lejátszották az összes alapszakasz meccset. Pontos időpontot nem írtak sehol, de szerintem valamikor december vége felé kellett az adás-vételnek történnie. Szóval ha így nézzük, akkor valóban 92-ben vette meg a klubot, de lényegében 93-ban volt ő a tulajdonos. Lehet szerencsésebb lett volna azt írnom, “93-ra lett új tulajdonos” és nem “93-ban”. Így kicsit tényleg félrevezető, de akkor még nem gondoltam ebbe bele.

 15. 16

  Kox#

  Hát ez nem tudom hogy kapcsolódott a cikkhez, de nagyon ügyes vagy.. sok kutató munka kellett ehhez a kimagasló teljesítményhez :D :D :D

 16. 17

  bg

  van egy jó könyvem, amiben elég sok szó van róluk. Gondoltam rá, hogy merítek belőle és abból + neten fellelhető dolgokból írok pár posztot valami saját blogba, de egyet megírtam (offline) és azóta porosodik, elég lusta tudok lenni :)

  ez az egyébként: https://www.amazon.com/Tales-New-England-Patriots-Sideline/dp/1613210353

 17. 18

  katonadani

  ha ráveszed magad és elküldöd, mi kitesszük szívesen :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team