Connect with us

Hír

Everett komoly büntetést kapott Sproles kiütéséért

Deshazor Everett, a Redskins defensive backje az Eagles elleni meccsen durván és pár Eagles játékos szerint aljas módon kiütötte a vétlen Darren Sprolest egy visszahordás során. A játékos azóta nem is edzett agyrázkódás miatt:

 

spro-0

 

Eleinte a liga el akarta tiltani, ebből azonban végül semmi nem lett (pedig járt volna). Azonban büntetést kiosztottak, 24 309 dollárt Sproles elpusztításáért, és ugyanennyit egy szabálytalan ütésért Brent Celeken. Szép summa, főleg, hogy a játékos 500 ezret keres egy évben. Ugyanakkor továbbra is ott tartunk, hogy ez az összeg Sproleson nem segít, elszenvedett egy agyrázkódást, így megint ott tartunk, hogy a liga csak so-so törekszik a játékosok testi épségének megóvására. Egy ilyen cheap shot után adhattak volna három meccses eltiltást, és akkor legközelebb lehet, kétszer is meggondolja valaki, hogy ilyet csináljon.

 

A szabálytalanság a szabálykönyv 10.1.1-es része alapján került megállapításra. A pont kimodja, hogy biztosítani kell az elkapás lehetőségét egy rúgás után. Everett maga is elismerte, hogy túl korán ért oda, és ezt nem kellett volna.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!