Connect with us

Fantasy

Fantasy Fix 2016 #14

Megkezdődtek a rájátszásmeccsek az FK! ligákban, ahol már nem babra megy a játék!

 

fantasyfix

 

START

 

Andy Dalton @Browns

Idén a Browns minden játékos esetében ideális matchup, ez a vörös veszedelem esetében is így van. A.J. Green még mindig nincs bevethető állapotban, de Clevelandben talán nélküle is összejöhet számára egy, a múlt hetihez hasonló 20+ pontos performansz.

 

Matt Forté @49ers

Forténak az első két fordulóban nyújtott teljesítménye után elég nagy leszállóágban van a fantasy szezonja, ami sokaknál kicsapta a biztosítékot. A Jets is pocsék formában van, Bryce Petty lesz az irányító, de talán a liga legrosszabb futás elleni védelme ellen sikerül a veterán futónak valamit alkotnia.

 

DeSean Jackson @Eagles

 

desean-jackson-touchdown-and-celebration-against-philly

 

Mostanában messze nem ő a Redskins legfoglalkoztatottabb elkapója, de nekem egyik kedvenc fantasy matchupon, ha valaki az ex-csapata ellen játszik, főleg ha annak cornerei a Vakok és Gyengénlátók Egyesület jeles képviselői.

 

Taylor Gabriel @Rams

Julio Jones pályára léphet, de olvasni olyan híreket, hogy csak elterelésnek lesz fent a pályán. Ez pedig Sanunak, de főleg Gabrielnek kedvezhet, aki a seggrakétáját begyújtva könnyen átmasírozhat a Rams LB során.

 

Hunter Henry @Panthers

Luke Kuechly nem fog játszani, ennek pedig a Chargers TE-je örülhet a legjobban. Davis vélhetően Antonio Gatesszel csatázik majd, ez pedig utat nyithat Henry előtt.

 

SIT

 

Marcus Mariota vs Broncos

 

National Championship - Oregon v Ohio State

 

A No Fly Zone ellen egy run heavy offense léphet pályára, akkor miért is kezdetném Mariotát? Egyedül egy futott TD kozmetikázhatja majd a számait.

 

James Starks vs Seahawks

Sok RB hiányos csapatnak életmentő volt az ő megszerzése, de itt az idő lemondani róla. Egyrészt a Seahawks komoly ellenfél, másrészt meg megosztott snapszámot kap a Starks-Michael-Montgomery hármas. Michael viszont a D-Jaxhez írt ex-csapat -> top performance elven megérhet egy próbát.

 

Allen Robinson vs Vikings

A Jaguars offense egy hatalmas csalódás a tavalyi teljesítményüket látva. Robinsonnak volt nemrég egy jó periódusa, hogy aztán megint visszaessen a szezon eleji formájába. A Vikings védelme nem ígérkezik könnyű meccsnek számára.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!