Connect with us

Fantasy

Fantasy Fix 2016 #15

Hát itt járunk. Ez már az érmekért megy a legtöbb helyen.

 

START

 

Cam Newton

 

Newton szörnyen játszik, szörnyű számokat hoz, de a Redskins a második legtöbb pontot engedi az ellenfél QB-jának. Sok pontot várnak, nagy dobásokkal, Newton még egy rossz valós teljesítmény lehetőségével is bődületes upside-ot hordoz magában.

 

cam-newton1-121315-getty-ftrjpg_13y2w1nydq7ue13rm0rv46x25i

 

Matt Ryan

 

Otthon játszik a 9ers-szel. Úgynevezett “no-brainer”.

 

Kenneth Dixon

 

Dixon bemutatkozott a Pats ellen, és West snapjeinek háromszorosát hozta. Nem a futásával, de elkapásaival mutatott nagyot, ez mindig jó egy futónál, elképesztő módon ki tudja tolni az upside-ot. Nehezen lehet szerelni, az extra yardok pedig szépen fognak mutatni a fantasyban. Az Eagles pedig vezeti a ligát engedett futott TD-k terén.

 

Sammy Watkins

 

Nem Watkins szezonja volt az idei, de úgy néz ki, ma megszedheti magát. A Browns enged mindenből a legtöbbet szinte, és ugyan egész jó cornereik vannak, ez nem az ő napjuk lesz. Minden támadás vagy Watkins vagy McCoy kezében fog eldőlni.

 

watkins

 

SIT

 

Matthew Stafford

 

Stafford a game-winning megmozdulásain kívül botrányosan rossz számokat mutat fel. Az elmúlt hét meccséből ötön nulla vagy egy TD-t dobott, és a 3. hét óta egyszer lépte meg a 300 yardot. A Lions nagyon jó az időmenedzsmentben, de pont ezért Stafford pontjai a meccs végén jönnek, ha jönnek. A Giants passzvédelme ellen az ujjsérüléssel bajlódó Lions-irányító -> kispad!

 

Marcus Mariota

 

Mariota épphogy túlélte a Broncos elleni meccset, most megint tátott szájjal szaladhat a faszerdőbe. Nyilván a Chiefs nem egy Denver, de mégis 10 nap pihi után jönnek úgy meccselni, hogy a divízió-kiemelés a tét a Chiefs részéről. Mariota két kedvenc célpontját Berry és Peters fogják majd, akik a katapultkarú Derek Carrt 17/41 117-en tartották múlt héten.

 

mariota

 

Ryan Mathews

 

Sérülékeny Mathews + korszakos Ravens futásfogás = ???

 

Kelvin Benjamin

 

Newton sem Benjaminből fog pontot szerezni. Benjamint, aki amúgy sem villog nagyon, volt csapattársa, Norman fogja fogni, jó eséllyel valahol 50 yard alatt.

 

Martellus Bennett

 

Ugyan szép számokat hozott a Ravens ellen, ezt csupán 4 célpontból tette, ami nem valami ígéretes. A Broncos ellen jó eséllyel blokkolni hagyják hátul, hogy erőfutásokkal és rövid passzokkal intézzék el az agresszív pass rush-t.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!