Connect with us

Hír

Hat játékos került IR-re tegnap

A Miami Dolphins IR-re tette Mike Pouncey centert, így nemcsak a kezdő irányítójuk, de a kezdő centerük nélkül kénytelenek a rájátszásért küzdeni.

 

usatsi_7569132_221200_lowres

 

A Houston Texans a harmadik körös rookie wide receiver Braxton Millert tette sérült-listára. A játékos 10 meccsen játszott, de csak 15 elkapása volt 99 yardért és egy TD, főleg a speciális egységben játszott.

 

Az Indianapolis Colts kénytelen volt a kezdő cornerét, Patrick Robinsont IR-re tenni. Mivel a rájátszás elúszni látszik, nem is olyan meglepő.

 

A San Diego Chargersnek megvan az idei 18. sérültje is, mégpedig a kezdő corner Brandon Flowers miatt, aki még a 10. héten szenvedett el agyrázkódást.

 

A San Francisco 49ers a center Daniel Kilgore-t tette IR-re. A kezdőben Marcus Martin veheti át a helyét.

 

A Jets a kezdő right tackle Breno Giacominit tette sérült-listára. Illetve Matt Forténak megsérült a jobb térdízület porcgyűrűje, amit majd műteni kell. De nem most, a klasszis futó szerint ugyanis a térde még funkcionál, így játszani szeretne a hátralévő meccseken, tehát ő nem megy IR-re.

 

+1 gyanánt, ugyanis ez kivételesen nem IR: A Dallas Cowboys aktiválta Darren McFaddent, így a futó vélhetően játszani fog az utolsó meccseken, már ha a csapat pihentetni akarja a kezdőket.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!