Connect with us

Hír

Marshall nem megy a Patsbe, mert nem akar zsoldos lenni

A Jets nem áll jól  a fizetési sapkával, ennek pedig a klasszis elkapó, Brandon Marshall lehet az egyik áldozata. Meg is kérdezte tőle a New York Daily News,  miért is ne próbálná ki magát a Patriotsban, hisz még csak nem is kellene messzire menni. Erre az elkapó azt mondta, hogy érdekes gondolat, de a Patriots nem lenne az ő csapata, ő pedig nem akar európai focis nyelven szólva  zsoldos lenni. Nem mintha eddig nem lett volna az.

 

hi-res-32383f0092cb5cedbda1c4230b4b24ad_crop_north

 

Marshall egy abszolút Hall of Fame kaliberű elkapó. 11 éve van a ligában, 2007 és 2013 között minden évben, azaz egymás után hétszer szerzett 1000+ yardot, 11 éves pályafutása során pedig összesen nyolcszor. 939 elkapással, 12 033 yarddal és 82 TD-vel büszkélkedhet, pedig soha nem volt normális irányítója. Ráadásul még mindig csak 32 éves, tehát bőven van benne még 1-2 elit év. Utolsó szezonjait pedig miért ne tölthetné New Englandben.

 

Karrierje során négy évig volt a Broncos játékosa, két évig a Dolphinsé, lehúzott három évet Chicagóban, majd most kettőt a Jetsben. Egy igazi vándormadár, vagy nevezzük akkor zsoldosnak, egyre megy, az erkölcsi értékrendjét aligha sértené a váltás. Ráadásul tegyük hozzá, hogy Danny Amendola 8 millió dollárt keresne és 6,5 milliót lehetne rajta spórolni. Az ember pedig inkább fizessen 9 milliót egy Brandon Marshallnak, mint 6,5 millát egy Amendolának.

 

A Patriotsnak van pénze, Marshall pedig karrierje során soha nem játszott a rájátszásban, míg a Pats ez idő alatt tízszer is bejutott. Floydot úgy is elküldik, Amendolát kivágják, Gronkowski az utóbbi időben sérülékeny, miért is ne?

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!