Connect with us

Hír

McCoy: Sok van még a tankban

A Bills running back LeSean McCoy 29 jövő júliusban. Ez egy kritikus életkor a legtöbb futónál, viszont McCoy fiatalnak érzi magát és szerinte bőven van még a tankjában. Ráadásul szerződése is van a 2019-es szezon végéig.

 

lesean-mccoy-buffalo-bills-650-433

 

McCoy a 2009-es draft második körében került az Eagleshöz, 2011-ben pedig villantott egy 1300+ yardos és 17 TD-s szezont. Azután is voltak jó évei, 2013-ban például 1600 futott yarddal első lett a ligában, viszont a TD-j nem nagyon jöttek. Ellenben Chip Kellyvel, aki elcserélte őt Buffalóba, ahol az első kevésbé eredményes éve után most gyakorlatilag élete szezonját futja: 5,5-es átlag, 1100+ yard, 12 TD, mindezt ráadásul 13 meccsen. Vezetésével a Billsé a legjobb futógépezet a ligában.

 

Persze a teljesítményére kihatással lehet egy esetleges edzőváltás és felfogás, de bárki is jön vagy marad Buffalóban, klasszis futója tuti lesz. Ugyanis McCoy a következő három évben 6 milliót fog keresni évente, igaz, ez az aláírási bónuszok miatt 8-9 millió között fognak ingadozni, de ez még a teljesen menedzselhető kategória. Főleg, hogy muszáj is menedzselni, hisz jövőre ha akarnák se érné meg elküldeni, de 2018-ban is több lenne belőle a kár mint a haszon.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!