Connect with us

Hír

Mekkora sztár lehetne Kelce egy menő városban?

Mostanság ez foglalkoztatja a Chiefs klasszis TE-jét, Travis Kelce-t. A liga második legjobban fizetett játékosa ugyanis ezek szerint nincs nagyon megelégedve a kansasi piaccal, illetve a csapattal, legalábbis ami a piacot illeti.

 

NFL 2016 - Kansas City Chiefs defeat Houston Texans 30-0

 

Kelce szerint ugyanis vannak kisebb piaccal rendelkező csapatok és nagyobb piaccal rendelkező csapatok. Tény, ha valaki Los Angelesben vagy New Yorkban játszik, esetleg a Patriotsnál vagy a Cowboysnál, akkor bizony nagyon könnyen hatalmas sztárrá válhat. Hisz egy Patriots játékost, főleg, ha még jól is játszik, csak úgy ostromolják a nagyobbnál nagyobb szponzorok, ez pedig nyilván sokkal több pályán kívüli bevételt jelent. Nem véletlen, hogy például Marshawn Lynch vagy Rob Gronkowski még soha egy centet nem költött el a fizetéséből, simán eléldegélnek a szponzori pénzekből.

 

Kelce-nek például egy gyerekkori álma, hogy mondjuk a Madden borítóján szerepeljen, mint például a fent említett Gronk. Ehhez pedig a Chiefs játékosaként nyilván kevesebb esélye van, mintha az épp agyonhype-olt Cowboysban játszana. Pedig a teljesítményére nem lehet panasz, mindössze 84 yard kell az első 1000 yardos szezonjához. Bár azért tegyük hozzá, hogy panaszkodni sincs oka, hisz a liga második legjobban kereső tight endje a liga egyik legerősebb csapatában. Mint futballjátékos, igen is meg van becsülne Chiefs játékosként.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!