Connect with us

Hír

Mike Shanahan: a fiam jobb választás lenne

Mike Shanahan egy jövőbeli Hall of Famer edző, egy Super Bowlt nyert a 49ersszel támadókoordinátorként, mielőtt a Broncos kinevezte volna főedzőjének. Az első éve rögtön egy 8-8 lett, utána pedig három év alatt 46-10-es győzelmi mutatót hozott össze és két Super Bowlt nyert a csapattal. Denverben legenda, aki volt rövid ideig a Redskins mestere is, viszont 2013 óta nem edzősködik. A 64 éves szakember szerint már nem is nagyon fog, nem neki való ez már, szerinte helyette inkább a fiát, a Falcos támadókoordinátorát, Kyle Shanahant kellene megkörnyékezni.

 

gettyimages-84104355-1024x672

 

Mike Shanahan először a 49ers kapcsán került a képbe, ugyanis a csapat állítólag szeretne egy nagynevű edzőt szerezni magának. Közben persze lassan hullanak a fejek, a Bills, a Rams, a Chargers és a Jaguars is borítékolhatóan új edző után néz, de akár a Jets és a Bengals is szóba jöhet.

 

Shanahan viszont elmondta, hogy nem néz vezetőedzői állás után, szerinte a Matt Ryanből MVP aspiránst faragó fiát lenne érdemes választani helyette. Ő amúgy is inkább valamilyen felsőbb vezetői munkát szeretne, mert így sokkal több haszon lenne belőle, hisz képes lenne úgy átalakítani a szervezet belső struktúráját, hogy az sikeres legyen. Aki olvasta Nate Jackson Kelj fel és járj! című könyvét, az első kézből tapasztalta, mennyire fontos is ez, és hogy Shanahan mennyire értett is hozzá már főedzőként is.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!