Connect with us

Hír

Néhány érdekesség a Pro Bowl-szavazásról

Az éjjel kihirdették a Pro Bowl kereteket, mi pedig összeszedtünk néhány érdekességet:

 

636177036272709839-usatsi-9756455

 

– A Dak Prescott – Ezekiel Elliott páros lett az első újonc QB-RB duó, akit valaha beválasztottak a Pro Bowlba.

 

– A legtöbb játékost a Raiders adja majd a Pro Bowlnak, szám szerint hetet (Carr, Cooper, Hudson, Osemele, Penn, Mack, Nelson).

 

– Hat olyan csapat is van, amelyből egyetlen játékost sem választottak be: Saints, Lions, Jaguars, Bears, Jets és 49ers. Érdekes, hogy a Lions vezeti a csoportját Pro Bowler játékos nélkül, Matt Stafford mellesleg még sosem került be az eredeti Pro Bowl keretbe, egyszer tartalékként vett részt.

 

– Összesen három futó kerül be ugyebár az AFC-ben a Pro Bowlba, közöttük található az Eagles 2014-es és 2015-ös legtöbb yardot szerző running backje, LeSean McCoy és DeMarco Murray is.

 

– Jason Peters, az Eagles bal oldali tackle-je kilencedszer került be a Pro Bowl keretbe, ennél többször draftolatlanként a Hall of Famer centert, Jim Ottot választották be.

 

– Joe Thomas, a Browns bal oldali tackle-je sorozatban tizedszer került be a Pro Bowlba, erre csak négyen voltak képesek az NFL történetében – Merlin Olsen, Mel Renfro, Barry Sanders és Lawrence Taylor. Mindegyikük Hall of Famer, de egyedül Olsen került be tíznél többször, szám szerint tizennégyszer a jeles eseményre.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!