Connect with us

Hír

Ő egy Ferrari, akit mindenki látni akar élesben

 

Tennessee-ben feje tetejére állt a világ. A tavalyi 1/1-es csapat most a playoffért harcol, és reális esélye van a rájátszásba jutására. Ennek a fordulatnak egyik fő összetevője a támadójáték átalakítása, aminek DeMarco Murray is fontos láncszeme volt, de mégis az újonc Derrick Henry érdekesebb az emberek számára. Murray tudja is, hogy miért.

 

derrick_henry_demarco_murray

 

„Ő olyan, mint egy Ferrari, akit mindenki látni akar élesben. Az egyetemi évei megalapozták a hírnevét, és Heisman győztesként mindig rajta lesz a figyelem. Biztos vagyok benne, hogy megkapja a maga lehetőségét a csapatban, egyre jobban kezdi felvenni a ritmust. Örülök, hogy csapattársamnak mondhatom, és örömmel segítek neki a tapasztalataimmal ahol tudok. Övé a jövő, és nagyon sokáig nem csak a Titans, de az NFL meghatározó játékosa lehet. De azért én sem vagyok rosszabb mint egy Ferrari.” – zárta le ezzel a vicces utalással az ESPN-nek adott nyilatkozatát.

 

Henry-t egyre többször veszik be a játékba, legutóbb két TD-t is szerzett a Chiefs ellen. Mike Mularkey-t sok dolog miatt lehet szidni, de egyenlőre nagyon jól összerakta az offense-t Mariota körül. Már csak egy potens elkapó hiányzik a csapatból, plusz hogy kicsit többször használja ki Mariota adottságait, és tényleg egy félelmetes Titanst üdvözölhetünk akár már jövőre is.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!