Connect with us

Hír

Owens: McNabb miatt kellett távoznom

Mit ne adna érte most az Eagles (meg amúgy szinte bármelyik csapat), hogy legyen egy olyan kvalitású elkapója, mint Terrell Owens. Minden idők egyik legjobb elkapója két évet töltött Phialdelphiában, ahol 21 meccsen majd 2000 yardot és 20 TD-t szerzett. Azonban végül elvált a két fél útja, és Owens a legutóbbi nyilatkozatában burkoltan Donovan McNabbet, az Eagles legendás irányítóját tette felelőssé érte.

 

021114-mcnabb-owens-600

 

Az elkapó szerint McNabb féltékeny volt rá, nem tudta elviselni azt, hogy míg Owenst imádta a közönség és 70 ezer ember üvöltötte, hogy “T.O., T.O.”, addig őt már a draftolásakor is kifütyülte a Boo Birds. Owens szerint egyértelmű, hogy a távozás nem az ő hibája volt, egyszerűen az Eagles menedzsment számára McNabb fontosabb volt.

 

Ki tudja, talán igaza van. Viszont a történethez hozzátartozik, hogy Owens egy legendásan nehezen kezelhető figura volt, aki nem volt teljesen megelégedve a philadelphiai bérezésével sem. Így vagy úgy, végül a franchise szívta meg a két klasszis ellentétét, ugyanis míg 2004-ben a McNabb-Owens párossal Super Bowlba jutott a csapat, utána még csak a közelébe se nagyon kerültek.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!