Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #14 – 2016

prszeles

Kifejezetten örülök, hogy a Patriots nem ejtett el még legalább két puntot vagy kickoffot visszahordás közben, mert ha ők is kikaptak volna, komolyan bajba kerültem volna, hogy ki legyen az új első? A Chiefs? Most, komolyan? De így ezt megúsztam.

 

1. (2.) New England Patriots 11-2

 

A 3rd downokra haladni képtelen Broncos áll köztük és az első kiemelés között. Ez jól hangzik, de Bradynek nem igazán megy Denverben, ahol csak 2-7 a karrier mérlege.

 

2. (5.) Kansas City Chiefs 10-3

 

A bye week a saját kezükben, de ha Siemianék vagy netán a Dolphins besegít még 1. kiemelés is lehet belőle. A tavalyi szezon 7. hete óta 20-3-as mérleget tudnak felmutatni, Andy Reidből így Év Edzője lesz. Vagy legalábbis az lenne helyes azt gondolom.

 

3. (1.) Dallas Cowboys 11-Giants

 

Innentől kezdve minden héten a hazai pálya előnyéért játszanak, de az offense pont a legrosszabbkor olvadt le. Prescottnak majd egy hónapja volt utoljára 200 (!!) passzolt yardos meccse, a 3rd down mutató pedig a Broncosével vetekszik (2/24) az utóbbi két hétben.

 

4. (3.) Oakland Raiders 10-3

 

A 4. és 7. hely közötti résszel bajban voltam a héten. A Seahawksnak ezután a pofon után nagyobb visszaesés járt volna, de a playoffba jutás nekik a legbiztosabb, és a bye week is könnyedén(nek tűnően) elérhető. A Lions szép-szép, de amilyen meccsek maradtak nekik, és látva a Packerst még a csoportgyőzelem sincs meg. A Raidersnek pedig a saját kezéből kicsúszott a csoport is, és így a bye week is, de a rájátszás biztos.

 

5. (4.) Seattle Seahawks 8-4-1

 

pr14_sea

 

6. (6.) Detroit Lions 9-4

 

pr14_det

 

7. (7.) New York Giants 9-4

 

Ez a Giants olyan, mint a fantasy csapatom. A “fiaim” -170 pontos pontaránnyal is 6-7-es mérleget értek el, és valami hasonló művelnek Manningék is, akik -5-ös turnover mutatóval állnak 9-4-el. De egy ilyen évben mi lehet jobb ajánlólevél a rájátszás előtt (amiért még nekik is dolgozniuk kell), hogy valahol mindig megtalálják azt a pontot, ahol ki tudják csikarni a győzelmet?

 

8. (10.) Atlanta Falcons 8-5

 

Ha a Rams 42-t kapott három negyed alatt Los Angelesben, mire számítson a 49ers Atlantában?

 

9. (9.) Pittsburgh Steelers 8-5

 

Le’Veon Bell 296 total yardjával többet termelt ebben a fordulóban, mint 10 csapat!

 

10. (12.) Houston Texans 7-6

 

Részben a Colts elleni idegenbeli győzelem miatt, ami nem volt sem látványos, sem csodálatos, ellenben pont elég igen. Másrészt pedig mindkét főcsoport 6. helyéért négy-öt csapat vetélkedik, így elég bonyolult a helyzet, az övék pedig sokkal egyszerűbb. Ahhoz, hogy a Titans elleni szezonzáró már ne számítson az kell, hogy jobb eredményt érjenek el otthon a Bengals ellen, mint a Titans Kansasben. Nem mondom, hogy ez biztos, hogy így lesz, de azért ez a valószínűbb.

 

11. (11.) Tampa Bay Buccaneers 8-5

 

A rájátszás hely sorsa még mindig a saját kezükben van. És ezzel a védelemmel, ez ellen a leolvadó Boys ellen egyáltalán nem lesznek esélytelenek.

 

12. (-) Baltimore Ravens 7-6

 

…éééés az AFC. 6. helyén a Ravens. Jó, ez elsőre vitatható, de meg tudom magyarázni! Az úgy volt, hogy a Broncost a vereségével kikaptam innen, mert ők itt már nem nyernek meccset, maximum 1-et. Az első jelölt a Dolphins volt, de Tannehill térdszalagja kinyírta őket, bár Moore-ral nem lesznek világtalanok, de annyira igen, hogy ne nyerjenek kettőt idegenben, meg még a Pats is ugye. A Titansnek és a Ravensnek is 9-7-et hozott ki a matek, és ha elég sokan végeznek 9-7-el, akkor majdnem kizárt, hogy legyen elég közös meccs, így a Ravens főcsoportmérlege elég lesz. Ők ügyesen a vereségeik felét az NFC East ellen gyűjtötték be, de ez még kifizetődhet. Jó, és az is benne van, hogy az a Steelers-Ravens sem fix egyes.

 

 

1/1 Cleveland Browns 0-13

 

Egy éves immáron az utolsó győzelem. Griffinnel jobbak egy fikarcnyival se lettek, de legalább még Pryor számai is megzuhantak.

 

pr14_cle

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!