Connect with us

Hír

Pryor jövője még bizonytalan

 

 

Terrelle Pryor, a Browns egyetlen igazán jól teljesítő játékosa a szezon után szabadügynök lesz. Elmondása szerint ő igazán szívesen maradna, mert Hue Jacksonnal régebben, és most is remek viszonyt alakított ki és el tudja képzelni, hogy a vezetőedzővel sikeres lehet a csapat.

 

AP BROWNS EAGLES FOOTBALL S FBN USA PA

 

Persze, mint minden kapcsolatnak, ennek is több oldala van. Pryor bár élvezi a játékot és el tudja képzelni a jövőjét Clevelandben, azért ennek ára is lesz. Ráadásul jól is teljesített a szezon nagy részében, egyedül Griffin visszatérése óta hozott gyengébb számokat. Sokoldalúsága ritka kincs az NFL-ben és kérdés, hogy egy teljesen újjáépülő csapat mennyire akarja megfizetni. Természetesen nem csak saját pénzügyei érdeklik, hanem szeretne is egy sikeres csapatban játszani, ugyanis a szurkolókat nem egy nehezen kiharcolt győzelem, hanem pozitív szezonok teszik igazán boldoggá és ennek szeretne részese lenni.

 

Az más kérdés, hogy ha kipróbálja magát a szabadügynök piacon, ki az aki lát benne annyi fantáziát, hogy versenyképes fizetést ad neki. És persze az is kérdés hogy a Brownsnál hogy képzelik el az építkezés elejét, mert nem biztos, hogy egy sok poszton bevethető, kérdés nélkül tehetséges, de igazi posztját a mai napig nem igazán találó játékos túlfizetése lenne a megoldás a csapat számára.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!