Connect with us

Hír

Sérültek, sérültek mindenhol

A Colts sérült-listára tette Arthur Jonest. A játékos immáron harmadik szezonját fejezi be IR-ren, pedig 2014-ben öt éves, 30 millió dolláros szerződést kapott a Coltstól.  A lehetséges 48 meccsből mindössze 17-en játszott, összesen 1,5 sacket szerzett, borítékolható, hogy a szezeon után kivágják.

 

A 49ers IR-re tette CB Jimmie Wardot és a wide receiver Quinton Pattont. Előbbinek elég jó éve volt, 10 meccsen kezdett, 53 tackle-je, egy sackje, egy INT-je és 12 leütött passza volt.  Önmagához képest Patton is korrekt volt, 14 meccsen kezdett, 37 elkapása és 400+ yardja lett, TD nélkül. Ez nála mondhatni karriercsúcs.

 

A Bears IR-re tette Eddie Royalt. A veterán elkapó folyamatosan sérülésekkel bajlódott, kilenc meccsből mindössze egyszer kezdett, 369 yard és két TD jött össze neki. Zsinórban második szezonját végezte IR-en, elmúltak a szép San Diegói évek.

 

A Saints IR-re tette a 2015-ös első körös LB-ét, Stephone Anthonyt. Bár újonc évében 16 meccsen kezdett, 112 tackle-lel, egy sack-kel, két fumble-lal és egy INT-vel végzett, idén tízből csak háromszor volt kezdő 16 tackle-ért. Nagy csalódás volt az idei éve.

 

Ahogy jött, úgy ment: Shane Vereent visszatette IR-re a Giants. Hozzá hasonlóan a backup quarterback Ryan Nassib is ment a sérült-listára.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!