Connect with us

Hír

Sherman a karrierje tönkretételével fenyegetett egy riportert

A The Seattle Time-os Bob Condotta számolt be egy fura incidensről Richard Sherman és egy helyi riporter, Jim Moore között. A nézeteltérés tárgya az volt, hogy Sherman nem volt odáig  Darrell Bevell offensive koordinátor playhívásaitól a Seahawks-Rams meccsen.

 

 

Történt ugyanis, hogy Russell Wilson az egy yardos vonalnál passzolt egyet Jimmy Graham felé, akinek a kezéből elszedte a labdát a Rams védő, de nem nagyon sikerült bennmaradnia a pályán, így a bírók végül sikertelen passznak ítélték az interceptiont. Ez pedig nyilván fájó emlék minden Seahawks játékosnak, hisz a Patriots ellen pont egy egyyardosról indított passzt halászott a Pats védelme, amivel megnyerték a meccset.

 

Na már most Moore rákérdezett Shermannél, hogy ő talán jobban ért-e hozza, mint a csapat támadókoordinátora. Sherman erre azt mondta, hogy nem, de vannak tapasztalatai ezzel kapcsolatban, majd kiakadt az újságíróra, hogy lefogadja, Moore-nak biztos jobb játékai vannak, sőt, több tapasztalata. Ezután még odaszólt a riporternek, hogy tönkre fogja tenni a karrierjét, elintézi, hogy többet ne kapjon sajtóigazolványt.

 

Később Sherman a twitteren bocsánatot kért a viselkedéséért:

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!