Connect with us

Hír

Terrell Suggs jövőre is a pályán lesz

 

Bár a Ravens számára jövő héten véget és a 2016-os szezon, sokan a jövő miatt is izgultak. A keret tele van fiatal tehetségekkel, de ugyanilyen létszámban képviselik a rutinos veteránok is magukat, köztük van Terrell Suggs is.

 

mmqb-terrell-suggs-ben-roethlisberger-2016

 

Suggs tavaly Achilles-ín szakadás miatt kihagyta szinte a teljes szezont, és idén is hátráltatta egy bicepsz sérülés, de akaraterejéből adódóan ez nem tudta hosszabb időre a partvonalon kívülre taszítani, és mindössze egy találkozón nem lépett pályára idén. A sérülések mellett az idő sem neki dolgozik, 34 évesen már sokan a visszavonulás mellett döntenek, köztük például csapattársa, Steve Smith is (egyelőre), Suggs viszont megkezdi a 15. profi szezonját is 2017-ben.

 

„Nem tudom kitől hallottátok ezt a visszavonulós baromságot, mindig is úgy készültem idén, hogy jövőre is ezt fogom csinálni.” – zárta rövidre a találgatásokat a jövőjével kapcsolatban.

 

A kiváló pass rusher 8 sackkel csapata legjobba ezen a téren 2016-ban, és szükség is van minden rutinjára a Ravensnek, Elvis Dumervillel félelmetes párost alkothatnak jövőre is. Mindössze 7 millió dollárt foglal el a salary capből a következő szezonban, így még az sem merülhet fel a Ravensben, hogy helycsinálás céljából megváljanak tőle, na meg nincs is rá okuk.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!