Connect with us

Hír

Tony Romo Miamibe tart?

Rengeteget szó volt Tony Romóról a szezon során, hisz az újonc Dak Prescott kiszorította a kezdőből és elég valószínűtlen, hogy jövőre ne ő kezdene. Romo pedig aligha szeretne csere lenni, a Cowboys pedig aligha akarnak egy 24 millió dolláros csereirányítót. Így hát felmerültek olyan hírek, hogy Tony Romo a szezon után kérvényezni fogja Jerry Jonestól, hogy engedjék el.

 

dallas-cowboys-quarterback-tony-romo-and-team-owner-jerry-jones

 

Ez alap esetben eléggé necces lenne, hisz, miért vágná ki a csapat Romót, amikor így is, úgy is be kell nyelniük 19 millió dollárnyi halott pénzt, ráadásul így még draft cetlit vagy játékost sem kapnak érte? Ráadásul Romo simán kiköthet például Washingtonban is, hisz szabadügynökként oda ír alá, ahová szeretne. Viszont mindannyian tisztában vagyunk a tulaj Jerry Jones és a Tony Romo közötti nagyszerű, baráti viszonnyal. Romóban aligha van meg az a sértettség, mint ami mondjuk Brett Favre-ban volt, így pedig elég valószínűtlen, hogy megpróbálna a Dallasnak keresztbe tenni.

 

Itt jön képbe a Miami Dolphins. Romóban már nincs sok, az utóbbi két évben folyamatosan sérült volt, de a tehetsége alapján még mindig top irányító, a Dolphinsnak pedig jól jönne egy Sam Bradford-szerű megoldás, hisz a hírek szerint Tannehill teljes felépülése akár egy év is lehet. Ez lenne Romo legnagyobb esélye. Ráadásul ott van még a Denver Broncos is, akik vélhetőleg eléggé csalódottak lennének, ha címvédőként nem jutnának rájátszásba. Ha pedig Romo lejjebb ad az igényeiből (például 10 milliót kér, rájátszás és Super Bowl bónuszokkal), akkor akár a Jets is belefér, sőt, ha a Bills nem tart igényt Taylorra, akkor akár Buffalóban is kiköthet. Alsó hangon pedig akár a Rams, a Vikings és természetesen a Redskins is összejöhetne neki.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!