Connect with us

Hír

Trent Cole felé csak úgy árad a gyűlölet

 

Egy játékos alapvető szabályának kell lennie, hogy nem olvassa el a fórumokon és egyéb felületeken neki szánt üzeneteket és kommenteket. Ugyanis árt az egészségnek és a lelki állapotnak. Trent Cole azonban megszegte ezt a szabályt és elolvasta, hogy mit gondolnak róla a Raidersesek.

 

Oakland Raiders quarterback Derek Carr (4) sustains an injury after after being tackled by Indianapolis Colts' Trent Cole (58) in the fourth quarter of their NFL game at the Coliseum in Oakland, Calif., on Saturday, Dec. 24, 2016. Carr would leave the game. (Jose Carlos Fajardo/Bay Area News Group)

 

Ugyebár Cole volt az, aki sackelte Derek Carrt egy teljesen szabályos, ugyanakkor roppant szerencsétlen megmozdulás során, amivel véget vetett az MVP esélyes QB szezonjának. Emiatt kapja az ívet a Raidersesektől, és bár megérti őket, szerinte túlreagálják a dolgot. Hisz ez egy erőszakos sport és néha történnek balesetek, a játékosok állandóan megsérülnek. Valamint mindenki tudja róla, hogy nem egy aljas játékos, de ezzel együtt is nagyon sajnálja Carrt és a legjobbakat kívánja neki.

 

Itt van pár példa a Cole felé irányuló tweetekre:

 

https://twitter.com/Stif_Rico/status/813296614836211712

 

 

 

Ez pedig csapattársának, a karrierje utolsó mérkőzésére készülő Robert Mathisnek a válasza, reakciója:

 

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!