Connect with us

Podcast

Triple Coverage #38 – Válaszolunk – I. rész

Hétfőn arra kértünk Titeket, hogy tegyetek fel nekünk kérdéseket, bármi ami érdekel. Szép számmal jöttek is ezek, mi pedig tegnap összeültünk és igyekeztünk mindet megválaszolni. Mivel elég hosszúra nyúlt, ezért kettébontottuk az adást, most a komolyabb kérdésekkel kapcsolatban beszélgettünk, az este nyilvánosságra hozott részben pedig főleg a komolytalanabb, viccesebb kérdéseket taglaljuk.

 

triplecoveragevalaszolunk

 

Fény derül például arra, hogy eredményes lenne-e Brady, Wilson vagy Prescott, ha másik csapatba került volna, hogy mi lesz Garoppolóval, hogy a Patriots védelmét szétszedheti-e egy erősebb támadósor, hogy Romo vagy Prescott vinné-e előrébb a Cowboyst, de beszélgettünk még többek között a Brownsról, Belichickről, a Rivers – Eli – Ben trióról is.

 

Továbbra is várjuk véleményeiteket , iratkozzatok fel iTunes csatornánkra (ott is várjuk a review-kat), de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot mp3-ban.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!