Connect with us

Hír

Van, aki San Franciscóban akar maradni

Nem áll jól a 49ers szekere, zsinórban 11 meccset veszítettek az első forduló óta, és jó eséllyel így sem lesz meg nekik az 1/1-es pick. A mutatott játék alapján nem dúskálnak az olyan játékosokban, akikkel érdemes lenne hosszabbítani, de most találtak valakit, akivel igen. A TE Vance McDonald egy ötéves szerződéshosszabbítást kapott.

 

Aug 14, 2016; Santa Clara, CA, USA; San Francisco 49ers tight end Vance McDonald (89) catches a touchdown against the Houston Texans in the first quarter at Levi's Stadium. Mandatory Credit: Cary Edmondson-USA TODAY Sports

 

A 2013-as draft második körös TE-je az öt éve alatt 35 millió dollárt fog keresni, amiből 16 millió garantált. A 26 éves játékos így a 13. legjobban fizetett játékos lesz a posztján, csapatában pedig a negyedik helyet foglalja el. McDonald főleg elkapásokban és az irányító megvédésében jó, a futásblokkolás nem nagyon használható, de legalább folyamatosan fejlődik.

 

McDonald karrierje első két évében nem sok vizet zavart, tavaly viszont már 14 meccsen játszott , 30 elkapásból 326 yard és három TD jött össze. Idén tíz meccsen lépett pályára, mindegyiken kezdőként, 24 elkapásból 391 yard és négy TD a mérlege.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!