Connect with us

Minden ami NFL

A várható kompenzációs pickek

Lassan kiosztják a 2017-es kompenzációs pickeket (egy csapat maximum négyet kaphat és összesen 32 cetlit osztanak ki), amiről bővebben ebben a cikkben írtunk, az OverTheCap szerint pedig a következők szerint alakulnak a cetlik sorsa.

 

0ap3000000444479

 

Denver Broncos: 3 (1.), 3 (5.), 4 (9.), 7 (1.)

 

A Broncos kapja a legnagyobb kompenzációs picket idén Brock Osweilerért (18M/év). Jó mi? Egyszerűn olyan sok pénzt kapott, hogy nem lehetett überelni, hiába játszott pocsékul. Továbbá övék lesz az 5. legnagyobb harmadik körös Malik Jacksonért (14,25/év), a legutolsó 4. körös Danny Trevathanért (6,9M/év), és Mr. Irrelevantot is ők húzhatnak a 7. körös pickükkel, amit a csere LT Ryan Harris (2M/év) után kapnak.

 

Miami Dolphins: 3 (2.), 5 (1.)

 

A Dolphinsé lesz a második legnagyobb harmadik körös pick, még Olivier Vernon miatt (16,75M/év). Nem volt annyira kiemelkedő éve, mint amennyit a fizetése indokolt volna, bár a 8,5 sack, 17 negatív yardos szerelés és 23 QB hit nem rossz. Mondjuk fura, hogy ezzel együtt nem nyomta le Osweilert és nem a Dolphinsé a top kompenzációs pick. Az 5. körös picket Lamar Millerért kapták (6,5M/év), aki nem váltotta meg a világot Houstonban, Jay Ajayi jobb lett, szóval elég jól járt ezzel a Dolphins.

 

Carolina Panthers: 3 (3.)

 

A Panthersnek egyetlen kompenzációs pickje van, mégpedig a 15 milliót kereső Josh Norman miatt.

 

Baltimore Ravens: 3 (4.)

 

A Ravens is egyetlen picket kap Kelechi Osemele (11,2M/év) miatt. Viszont, mivel a szezon végén Pro Bowler, első csapatos All Pro volt, ráadásul egy leheletnyivel több snapet is volt a pályán, mint a nála többet kereső és csak Pro Bowlig jutó Janoris Jenkins (12,4M/év), valamint sokkal többet volt a pályán, mint a sokkal többet kereső Malik Jackson, ezért a Ravens kapta a negyedik legmagasabb harmadik körös picket.

 

160918_Falcons_Raiders1560_bay97-800x563

 

Los Angeles Rams: 4 (4.), 6 (4.)

 

A Rams Janoris Jenkins miatt kapna egy harmadik kört, csakhogy azt már korábban odaadták Jared Goffért a Titansnek, így ezzel is csak a Titanst boldogították. Viszont a remek safety Rodney McLeod (7M/év) után jár nekik egy negyedik körös cetli, a meglepően jól játszó Nick Fairley (3M/év) után pedig egy hatodik körös pick.

 

Cleveland Browns: 4 (5.), 5 (4.)

 

Alex Mack, mivel rengeteget játszott és jól, a 9 milliós fizetésével is felfért a 3. körösök listájára, ráadásul Bruce Irvint és Sean Smith-t is megelőzve. Csakhogy ez a pick a Patriotsé Jamie Collinsért, a Tashaun Gipsonért (7,1M/év) járó harmadik legmagasabb negyedik körös picket pedig az Eaglesnek adták. De azért így is jár nekik a jóból az RT Mitchell Schwartz (6,5M/év) és a WR Travis Benjamin (6M/év) elvesztéséért.

 

Kansas City Chiefs: 3 (8.), 5 (3.), 6 (1.), 6. (3.)

 

A Chiefs négy picket is kap. Az egyiket a CB Sean Smith után (9,25M/év), ami elnézve a védelmüket és Smith játékát hatalmas nyereség a számukra. Kaptak egy ötödik körös picket Chase Danielért (7M/év), ami mondjuk simán lehetett volna negyedik körös is, ha Daniel legalább néha pályára lép. RT Donald Stephenson (4,6M/év) és S Tyvon Branch (4M/év) egy-egy hatodik kört kaptak.

 

New York Jets: 4 (1.)

 

Hiába volt remek Damon Harrison, a 9 milliós fizetése ellenére is lecsúszott a harmadik körről, pedig jobban játszott, mint Sean Smith vagy Bruce Irvin.

 

harrison

 

Seattle Seahawks: 3 (9.), 5 (8.)

 

Bruce Irvin (9M/év) hozott egy extra harmadik kört a Hawksnak, de nem ez a lényeg. Hanem az, hogy a Bucs adott évi 6,5 milliót JR Sweezynek, akiről csak azért nem tudjuk kijelenteni, hogy az egyik legrosszabb igazolás volt tavaly, mert idén egész évben sérült volt. Ettől még jár egy 5. kör a Hawksnak.

 

Cincinnati Bengals: 4 (2.), 4 (8.), 6 (2.), 6 (5.)

 

A Bengals is négy cetlivel gazdagodott. Marvin Jones (8M/év) és Mohamed Sanu (6,5M/év) is hozott egy-egy negyediket, bár a két elkapó hiánya is meglátszott a csapaton. S Reggie Nelson (4M/év) és RT Andre Smith (3,5M/év) pedig egy-egy 6. kört ért.

 

Indianapolis Colts: 4 (6.)

 

Szerencsétlen Saints 7,1 millió dollárt fizet Coby Fleenernek, akire csúnyán ráfáztak, a Colts pedig köszönte szépen, bezsebelt érte egy jó kis 4. körös picket. Részükről hatalmas biznisz volt.

 

San Francisco 49ers: 4 (7.)

 

Alex Boone eléggé hiányzott ebből a 49ersből, pedig a 6,6 milliója nem is volt valami sok. Egy negyedik körrel vigasztalódhatnak.

 

Arizona Cardinals: 5 (2.)

 

Bobby Massie (5,8M/év) ugyanaz, mint JR Sweezy, csak ő játszott is. A Cardinals egy túlfizetett csere tackle szinten játszó falember után kap kompenzációt.

 

Green Bay Packers: 5 (5.)

 

Ami a Cardinals és a Seahawks az egyik oldalon, az a Packers a másikon. Ők egy ötödik kört kaptak a liga egyik legjobban játszó, mindössze 5,1 millióba fájó cornere, Casey Hayward után. Sovány vigasz, pláne, hogy a secondary pocsék, Sam Shields pedig sérült és lassan elássa magát a csapatnál.

 

casey-hayward-chargers

 

Pittsburgh Steelers: 5 (6.)

 

A Steelers nyert Kelvin Beachum (5M/év) elengedésével, aki borzalmas volt Jacksonville-ben.

 

Tennessee Titans: 3 (5.)

 

A Rams a Goff trade következtében utalta nekik a Janoris Jankins után járó komp. picket.

 

New England Patriots: 3 (7.), 5 (7.)

 

A Patriots a Brownstól kapott harmadik köre után még szerzett magának egy 5. kört, hála annak, hogy a Bears évi öt milliót fizet Akiem Hicksnek.

 

A teljes lista ezen a képen látható, az OverTheCap számításai alapján (kattintásra nagyítható):

komppick

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!