Connect with us

Beharangozó

Osweiler > Brady

 

Mindenki arról beszél, hogy a Patriots toronymagas esélyes a Texans ellen, Vegasban is 15 pontos favoritok. Egyszerűen nem értem a helyzetet. Teljesen egyértelmű, hogy a houstoni alakulat a jobb és hogy ők is fognak továbbjutni. Van is rá 11 indokom!

 

1) Osweiler > Brady, literally!

 

201 cm vs 193 cm. Ennyi.

 

Denver, CO, 11/30/15) Denver Broncos quarterback Brock Osweiler, left, is congratulated by New England Patriots quarterback Tom Brady after Denver beat the Patriots 30-24 in overtime at Sports Authority Field at Mile High in Denver on Monday, November 30, 2015. Staff Photo by Nancy Lane

 

2) Osweiler>Brady, egymás ellen.

 

Az összes meccset, amikor egymás ellen játszottak, Brock Osweiler nyerte. Véletlen? Aligha.

 

3) Oweiler ezt már egyszer megcsinálta

 

Futójátékra alapuló támadósor. A liga legjobb védelme. Osweiler. A Patriots ellen. Ismerős a helyzet?

 

4) Osweiler amúgy is clutch!

 

Az összes rájátszás-meccsét megnyerte, létezik ennél jobb ajánlólevél?!

 

5) Nem Brissett irányít!

 

Az egyetlen gyenge pontja a Texans védelmének az irányító-futások, de az elit Brissett kiesésével ilyeneket nem nagyon fogunk látni:

 

 

6) Ez a védelem Brady ellen lett kitalálva

 

Ugyanis elit secondaryvel rendelkezik a Texans Joseph és Bouye vezetésével, akik az elkapók semlegesítésével arra kényszerítik az irányítót, hogy tovább tartsa magánál a labdát. Mindeközben két olyan vadállat rohamoz, mint Clowney és Mercilus, akik pedig arra kényszerítik a QB-t, hogy minél előbb szabaduljon a labdától. Amikor elég négy embert az irányítóra küldened és mindenki más mehet coverage-be, illetve mindkét csapategység ilyen magas szinten teszi a dolgát, nem lehet ellenük mit csinálni.

 

7) Jadeveon Clowney minden támadófalemberen átmegy… EGYSZERRE!

 

Láttuk ezt a félistent játszani a Raiders ellen? Meg úgy egész szezonban? Egyszerűen nem lehet megállítani, rakjanak rá akármennyi embert, mindenkit elsöpör a föld színéről.

 

chi-texans-jadeveon-clowney-could-play-monday-night-20141015

 

8) AJ Bouye minden elkapót levesz a pályáról… EGYSZERRE!

 

Nem tudjuk feltűnt-e meg eleget beszéltünk-e róla, de ez a draftolatlan játékos, aki újonc-szerződése végéhez ér épp, idén a liga egyik legjobbja volt posztján.

 

9) Gyenge a Patriots védelem

 

Persze tök jól mutat a statisztikában ez a kevés engedett pont meg minden, de amikor Flacco befér a három legjobb irányító közé, akikkel találkoztak, a legjobb támadósor pedig a Dolphinsé az ellenfeleik közül, akkor jogosan mondhatjuk, hogy nem volt itt semmiféle igazi erőfelmérő.

 

10) A Patriots csak azért van itt, mert borzasztó volt a sorsolásuk

 

Az AFC rájátszás-csapatai közül nekik volt a legkönnyebb dolguk bejutni a PO-ba. Ha az egymás elleni meccset nem nézzük (szigorúan csak Brissett miatt), akkor a divisional körbe jutott csapatok ellen mind a Patriots, mind a Texans mérlege 1-1. A kis szaros meccsek meg kit érdekelnek?

 

11) Belichick egy hajón töltötte a szabadnapját

 

A Giants elkapósora óta tudjuk, hogy ez nem jó ómen.

 

C1skniEXEAM43aD (1)

 

Tippképet nem is teszek a végére, ezek után nyilvánvaló, hogy mindenki a Texansra tippelt. Ha szeretnétek olvasni jimboy elkeseredett érvelését arról, hogy hogyan nyerhet a Patriots (csakis csalással, gondolom), akkor IDE kattintsatok. A mai NFC oldali párharc beharangozóit pedig ITT (Falcons) és ITT (Seahawks) találjátok. Kiemelt, összegző cikkünk alatt pedig mehet a kibeszélő egész nap és főleg a meccsek alatt. Ja, és a merész jóslataink is arra találjátok.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!