Connect with us

Hír

A Jaguars Super Bowlt nyerhet Bortlesszel

 

Véli a csapat general managere, Dave Caldwell, aki a Reese’s Senior Bowlon vesz részt jelenleg és figyeli meg a draftra jelentkező végzősöket, ahogy nagyjából mindenki más is ezen a héten.

 

“Elmondtam már ezt többször: szerintem nagyon sok meccset nyerhetünk Blake-kel, szerintem Super Bowlt nyerhetünk Blake-kel. Fejlődnie kell és nekünk is fejlődnünk kell körülötte, hogy ez megtörténhessen.”

 

bortles-trump-gif400

 

Caldwell hozzátette, hogy Bortles-nek – mint legtöbbeknek az NFL többi 31 kezdő irányítója közül – vannak hiányosságai: “Még fiatal, még fejlődik.”

 

“Szerintem fényes jövő áll előtte. Teljes mértékben megbízom benne. Tudom, hogy megvan benne az intelligencia, a versenyszellem, a kemény munka és a küzdeni akarás és ha ezek megvannak, akkor úgy gondolom, hogy a többi is jönni fog.”

 

A Jaguars nemrég nevezte ki új főedzőjét, mi elég rossz döntésnek gondoltuk Doug Marrone kinevezését, aki asszisztens főedző volt az utóbbi két évben a liga egyik legrosszabb csapatánál, mégis a folytonosságra hivatkozva ő lett az új HC. Ez persze Caldwell számára jó lépés volt, hiszen így nem kell kidobnia Bortles-t és belátnia, hogy tévedett, mikor a 2014-es NFL Draft első körének harmadik választásával kihúzta őt és a franchise arcává tette.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!