Connect with us

Hír

A Jets igyekszik megszilárdítani a támadófal közepét

 

A New York Jets nem éppen olyan szezonon van túl, mint amilyet remélt. Sőt, talán az egyik legnagyobb csalódást ők szolgáltatták. Persze a sikertelen szezonban is volt néhány jó teljesítmény. Ilyen Brian Winters is, akinek a jutalma egy négy éves szerződés lett.

 

untitled

 

Brian Winters talán nem élete szezonján van túl és nem is tartozik a liga legjobb öt guardja közé, de a Jets offensive line-jának szilárd pillére. Igaz az elmúlt négy szezon során csak 41 mérkőzésen játszott, de mikor pályán volt jól tette a dolgát. Szerződése év végén járt volna le és ő lett volna valószínűleg a csapat egyik legfontosabb szabadügynöke, de elébe mentek a problémának. A pontos szerződésadatok ugyan még nem ismertek, de évi 8 millió dollár körül fog keresni a következő négy évben. Úgy tűnik a csapat a támadófal belső magját ezzel meg is oldotta, ugyanis Winters mellett a center Mangold és a másik guard Carpenter is jól teljesít, már „csak” két tackle hiányzik.

 

Sokan alábecsülik a Jets támadófalát, mert passzblokkolásban ugyan gyengébbek, de futáshoz elég jól blokkolnak. Ez valószínűleg pont annak köszönhető, hogy a két tackle a két leggyengébb pont, a pass rusherek így odaérnek az irányítóhoz, ami összességében rontja a támadófal megítélését, pedig a középső hármas nem lenne rossz. Tavaly is majdnem 1700 yardig jutottak a futók, mögöttük.

 

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!