Connect with us

Beharangozó

A Packers este ELIminálva lesz

 

Nem túlzás azt állítani, hogy a Giants hozni fogja a meccset. Egy dolgot kell csak csinálni: zúzd le Rodgerst egy discount double sackkel!

 

A Giants részvétele a playoffban egyáltalán nem meglepő. Szoros meccseken, de megérdemelten jutottak be, hogy kiejtsék a Packerst, és megmutassák: nem lehet a szezon felét végigkávézni, és azt várni, hogy ne legyenek lehúzva a WC-ben.

 

A Giantsé a győzelem, a többieknek meg kocc van

 

Eli Manning. Ha van clutch QB, az ő. Ki lehet nevetni. Lehet rá köpködni. Neki két gyűrűje van. Neked meg maximum egy házassági. És míg te a zsebedben turkálsz, hogy előkeresd a Green Bay-kulcstartód, ő az acélos zsebben fog állni, és szórja a passzokat a minimum megkérdőjelezhető erősségű Packers-védelem irányába.

 

gal-giants-redskins-game3-jpg1

 

OBJ. ODELL BECKHAM JUNIOR. A liga egyik legjobb elkapója, aki egyfolytában üresen van, és a hátán viszi a csapatát bármily körülmény között. Ha épp jó kedve van, egy meccsen kap el 400 yardot, levezet két szülést a szünetben és megment három fajt a kipusztulástól. Rosszabb napjain csak 200 yardot lehet rábízni. A Green Bay soraiban nincs olyan cornerback, aki a közelébe érhetne. Nincs olyan safety vagy linebacker, aki utolérhetné, vagy foghatná. A túloldalon a klasszis Victor Cruz, aki túl sokat pihent, hogy ezt a meccset elengedje, mellettük pedig az átütő rookie szezont hozó Sterling Shepard.

 

És a védelem. A Giants védelme, ami megmagyarázhatatlanul jó. Pro Bowler és All-Pro játékosok tömkelege. Pontosan azt csinálják, amit ma csinálnia kell egy védelemnek: megállítják a modern támadósorokat. A LB-sor teljesen megfogja a pálya közepét, miközben érkezik a pass rush, ezzel rákényszerítik Rodgersre a szezonja legrosszabb meccsét, másodszorra is. Bizony, ők kényszerítik rá, még annyit sem fognak engedni neki, hogy ő rontsa el.

 

Collins és DRC csúnyán meg fogják büntetni a mély dobásokat, és Nelson is csak a slotból veszélyes, ez könnyen orvosolható. Mindkét csapat egysíkú játékot játszik, viszont a védelem a Giants mellett szól. Elisha Manning már dörzsölheti a harmadik ujját…

 

 

Szóval mondjuk ki az egyértelműt. TEN FEET TALL!

 

nyggb

 

A párharc túloldalának érveit ERRE találjátok, a másik mai mérkőzéshez pedig ITT (Steelers) és ITT (Dolphins) találtok beharangozót. Este pedig kibeszélő az összegző cikkünkben!

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!