Connect with us

Hír

A pénz miatt padoztatták Taylort, de még megtarthatja a kezdőt

A Buffalo Bills még korábban megegyezett Tyrod Taylorral egy öt éves szerződéshosszabbításról, ami 90 millió dollárt ér. Azonban, ha a Bills úgy dönt, hogy Taylor nem kell nekik, akkor a 2016-os szezon után simán elküldhetik és csak 2,7 millió dollárnyi halott pénz marad utána. Tehát az irányító abból a 90 millióból semmit nem fog látni. Ha viszont megsérül, akkor egészségbiztosítás gyanánt jár neki 27,5 millió dollár, ezért a Bills vezetősége úgy döntött, hogy padra ültettetik Taylort az utolsó fordulóban.

 

buffalo_bills_football_89475-jpg-171d2

 

A döntésben volt ráció. Mivel a Bills kivágta Rex Ryant, így új főedző után kell nézniük. A csapat új mesterének pedig kell, hogy legyen lehetősége dönteni arról, akarja-e az irányítót, vagy sem (ha Taylor megkapja a garantáltját, akkor ha tetszik, ha nem, akarni kell). Így hát még mindig van esély arra, hogy Taylor Buffalóban maradjon.

 

A csapat ideiglenesen megbízott mestere, a korábbi OC Anthony Lynn például nagyon kedveli Taylort. Ráadásul Lynnek elég jó esélye van a Bills vezetőedzői állására, ő biztosan megtartaná az irányítót. Aki bár nem volt elit, de azért messze a legjobb irányító, aki az utóbbi időben a Bills mezét viselte.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!