Connect with us

Hír

A pénzről szólt a hét Detroitben

 

A pénzekről szólt a hét most a Lionsnél. Van, aki kapott, van, aki pórul járt, míg Stafford akár a legjobban fizetett QB is lehet a ligában:

 

– A CBS elemzője, Bart Scott szerint Stafford megérdemelné akár az évi 25 millió dollárt is, hisz “megmutatta, hogy egy vezért és bármilyen csapatot tudna vezetni. Míg meg nem sérült, mindenki MVP-ként beszélt róla. Sőt, neki is kellene lennie, hisz ha kivennék a csapatból, a Lions egyetlen meccset sem nyert volna meg.”

 

staff

 

– DT Tyrunn Walker elbukott 150 ezer dollárt, mert nem volt eleget a pályát. 35 százalék volt nála a limit, ami 367 snapet jelentett, ő pedig 353-an játszott csak. Nem mintha ez baj lenne, úgy sem tartják meg és nem is nagyon szolgált rá.

 

– Cornerback Johnson Bademosi egy százast bukott: 30 százalék helyett csak a snapek 27,6 százalékán volt a pályán.

 

– A volt Patriots safety Tavon Wilson viszont fél milliót kereset a 68,8 százalékos játékidejéért, ahogy Tahir Whitehead (250 ezer) és Rafael Bush (100 ezer) és megütötte az küszöböt. Whitehead egyébként a második legtöbbet volta a pályán a safety Glover Quin után, aki 2016-ban nem hagyott ki snapet.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!