About the author

11 Comments

 1. 1

  Krisztian Fekete

  Szerintem Hyde ritkán játszik cornert, inkább safety, vagy strong safety a pozíciója.

 2. 2

  jimboy

  a rájátszásban a cornerbackek kiesésével szinte biztos hogy ezen a poszton számol vele a packers, hiszen safety-poszton jelenleg Burnett és Clinton-Dix elegendőek, míg a két fiatal corneré (Randall és Rollins) játéka kérdéses, én pedig már erre koncentráltam. amúgy meg tényleg volt ő már minden, a packers sec-ben, csak akasztott ember nem.

 3. 3

  Kuuuuuhn

  Szerintem Ő igazi mindenes a secondaryben. Hétvégén is CBként szerzett INT-t a Lions ellen.

 4. 4

  ClayMatthews52

  mostmár kénytelen egyre többet cornert játszatni a fiatalok sérülései, gyengélkedései miatt

 5. 5

  Volesz

  Érdekes Hyde kiválasztása. Nagy kedvencem volt egy ideig, de a szezon közepére siralmas lett a teljesítménye (110 feletti passer rating, szürke játék). Amiért különösen haragudtam rá, hogy rutinos játékos aki ráadásul komolyabb sérülések nélkül hozza a szezonjait, a pályán meg semmit sem mutat. Most tényleg felszálló ágban van, remélem igazad lesz. Ha Randall reménytelen teljesítményére gondolok akkor nagyon kell Hyde.

 6. 6

  jimboy

  a másik választásom a center, Linsley lett volna, de aztán úgy döntöttem, hogy a Packersből nem akarok támadót hozni :D

 7. 7

  3technique

  Hyde ha van legalább 2 egészséges corner akkor inkább nickelben áll fel a pálya közepén. Csak amikor nagyon ég a ház (1db CB marad) megy ki konzisztensen a vonal melletti elkapóra. Sajnos ugyan úgy meg tudják égetni mint a Randall&Rollins kettőst. Ha radar alatti playa akkor Bakhtiari 2. csapatos all prot hozott a semiből (bár ő szerepelt a hírekben párszor), de hogy a secnél maradjunk. Gunter. Sérülés nélkül hozza szezont és bár nem no1 corner (ideális esetben) ha nem neki kell fogni a legveszélyesebb WRt a legkiegyensúlyozottabb játékra képes CB a GB csapatából.

 8. 8

  3technique

  Lionshoz tökéletes Hyder, kin filóztatok még?
  Nekem Decker ugrott be. Tunsil – Stanley ide vagy oda, egyikük se zárt rossz újonc szezont. De én Deckert mondanám eddig a tavalyi class legjobb LT-jének, persze Tunsil G még, de alapból Tnek szánják ott is valszeg hosszú távon. De ha már OL Swanson is a sírból hozta vissza magát. Kis híján cutolták erre idén falhozvert mennyire feljavult és nálam bekerült az idénre a top10 center környékére, ami a 30+ból komoly előre lépés.

 9. 9

  katonadani

  egy második csapatos All Pro ne legyen már radar alatti :D

 10. 10

  jimboy

  Senkin, elegge adta magat

 11. 11

  3technique

  Nem is őt mondtam csak megemlítettem, mert a középszerű teljesítményből hozott áll pro szezont, amit szerintem a tulajdon édes anyja nem várt tőle.
  De Hyde szar volt és olyan aki szar és keveset beszélünk róla van egy pár. Ráadásul nevezhető régi motorosnak 2-3éve betölti már ezt a hybrid DB szerepkört, ott játszik ahol kell. Bakh egy másik szemszögből jobb példa (nem tökéletes, de jó teljesítmény a semmiből). Az ellenpéldám Gunter volt. Tavalyi UDFA aki idén az egyedüli egészséges corner volt és végig kezdő. És legalább nem játszott rosszul. Míg Hyde erőssége csak annyi, flexibilis. A vonal mellett kifejezetten szar. Sként meg nickel cornerkénk el-el megy.

  Nem kötekedés, vagy ha így éreztétek bocsi, inkább diskurzus. ?

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team