Connect with us

Hír

A Rams háza táján a fő cél a stabilitás

 

 

Jared Goff a tavalyi 1/1-es irányító nehéz rookie szezonon van túl. A Rams kis túlzással a fél jövőjét odaadta érte, hogy aztán a szezon első felében ne játsszon egy percet se. Majd mikor végre megkaparintotta a kezdő posztot, egy nem túl impozáns 0-7-es mérleget sikerült összeszorgoskodnia. Persze kár lenne az ő nyakába varrni a sikertelenséget, de nem volt biztató a fiatal irányító játéka se.

 

jaredgofframs

 

A 2017-es szezont már új edzői stábbal kezdi meg a Rams és Sean McVay személyében egy nagyon fiatal, ambiciózus és új szellemű főedzőjük lesz, aki jó hatással lehet Goff játékára is. A legfőbb cél a stabilitás elérése minden fronton A Rams és Goff számára. Egy stabilabb támadófal, egy magabiztosabb irányítójáték és változatos magabiztos offense szükséges a sikerhez.

 

Egyébként szerintem kár nekimenni ennek a szezonnak is óriási reményekkel, először legyen meg a kellő alap és az elképzelés a csapaton belül az új stábbal. Teremtsenek arculatot a gárdának, ami Fisher alatt nagyon hiányzott. A 8-8 nem feltétlenül kell, hogy csalódást jelentsen, csak abban az esetben, ha játékban megint semmi fejlődés nem következik be.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!