Connect with us

Hír

A Ravensnél minden asszisztens edző maradt, a Jetsnél mindenki repült

Sem a Jetsnek, sem pedig a Ravensnek nem úgy alakult a 2016-os idénye, ahogy azt szerették volna. A Jets borzalmas volt, a Ravens pedig elfáradt a végére, pedig még a csoportjukat is vezették. Így hát érthető, hogy a szezon után fejek hullnak. A Jetsnél ezt maradéktalanul ki is használják, a Ravensnél viszont az előzetes hírekkel ellentétben mindenki marad a helyén.

 

03_mornhinweg_news

 

John Harbaugh mester jelentette be, hogy az offensive coordinator Marty Mornhinweg, a defensive coordinator Dean Pees és a special teams coordinator Jerry Rosburg is maradni fog 2017-re. Utóbbi kettő amúgy nem meglepő, hisz a védelem azért közel elit szintet hozott és a speciális egységgel sem voltak különösebb problémák. Nem úgy a támadósorral.

 

A Ravens mindig jó futójátéka idén csak a 28. volt yardokat tekintve. A passzjáték a 12., ami még nem is lett volna olyan vészes, de mivel csak a 21. legtöbb pontot tették fel a táblára, sokat nincs mit rajta dicsérni. Hogy Mornhinweg maradt, az jó eséllyel annak köszönhető, hogy elég jól megérti magát Joe Flaccoval, aki karrierje során most először passzolt 4000 yard fölött, és 64,9 százalékos pontossága is karriercsúcs.

 

A Jetsnél más szelek fújnak. Az offensive coordinator Chan Gailey visszavonult, a quarterbacks coach Kevin Patullo, a running backs coach Marcel Shipp, a defensive line coach Pepper Johnson, az outside linebackers coach Mark Collins és a defensive backs coach Joe Danna el lett küldve, egyedül a DC Kacy Rodgers fog visszatérni jövőre is.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!