Connect with us

Hír

Amikor a főnök közbeszól

 

A quarterbacks coach John DeFilippo elég felkapott név volt a piacon, hisz Carson Wentz várakozásokon felüli játékához rengeteg köze volt. Nem véletlen, hogy a Jets ki akarta nevezni támadókoordinátornak, hisz ott aztán tényleg elférne egy profi segítsége. Azonban az Eagles megtiltotta DeFilippónak, hogy interjúra menjen, annak ellenére, hogy korábban megígérték neki, hogy mehet.

 

AP EAGLES KELLY FOOTBALL S FBN USA PA

 

Az Eagles részéről abszolút érthető a döntés és jogukban is állt. Nem akarták elveszíteni azt, aki annyi sokat segíthet az 1/2-es irányítójuknak. Viszont a philly.com szerint a GM Howie Roseman és HC Doug Pederson korábban megígérték neki, hogy ha koordinátornak hívják, akkor elengedik. A legfrissebb riportok szerint nem is ők nem tartották be a szavukat, hanem a tulaj Jeffrey Lurie lépett közbe.

 

Az sose jó, ha a tulaj beleszól a dolgokba, ráadásul Roseman a főedzőre hárította a felelősségét. Senki sem akarta sem megerősíteni, sem cáfolni a híreket, ráadásul korábban arról is volt szó, hogy DeFilippo nem akart a Jetsbe menni. Ez utóbbi amúgy egyáltalán nem valószínű, hisz a támadókoordinátorok sokkal több pénzt keresnek, mint a pozíciós edzők, ráadásul onnan már nincs messze a főedzői poszt sem, pláne a Jetsnél.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!