Connect with us

Hír

Az megvan, hogy Putyin ellopta Kraft egyik gyűrűjét?

 

Nem mai sztori, hiszen 2005-ben történt, mikor Robert Kraft, a Patriots tulajdonosa meglátogatta Szentpéterváron Vladimir Putin orosz miniszterelnököt, de érdekes lehet feleleveníteni, hiszen éjjel rakta ki ezt a videót az NFL hivatalos twittere, ahol az NFL Films “50 rings, 50 days” című sorozatának keretében beszélt Kraft az esetről:

 

 

“Bárki, akinek megadatott ez a kiváltság megérti, hogy miért a gyűrű a legfontosabb. Én egy fiókban tartom őket a mandzsettagombjaimmal. Mindegyik abban a fiókban van, kivéve a harmadikat. Az eredeti Oroszországban van a miniszterelnöknél. Egy üzleti úton voltam ott a barátommal, Sandy Weillel, épp azelőtt kaptuk meg a gyűrűinket. Megmutattam Sandynek és azt mondta, hogy mutassam meg a miniszterelnöknek is. Megmutattam, fel is húzta és nagyon tetszett neki, úgyhogy magán is hagyta.” 

 

2013-ban is beszélt egyébként Kraft hosszabban erről a különleges történetről:

 

“Elővettem a gyűrűt és megmutattam Putyinnak, ő pedig felhúzta és azt mondta, hogy ezzel a gyűrűvel meg tudna ölni valakit. Aztán nyújtottam a kezem, ő viszont elrakta a zsebébe, három KGB-s pedig körülvette és kisétáltak.”

 

gyűrűk

 

Ami plusz érdekesség, hogy George W. Bush idején a Fehér Házból is rábeszélték, hogy engedje el a dolgot.

 

“Nagyon nem akartam. Érzelmileg kötődtem hozzá, a nevem is rajta volt. Nem szeretném az eBayen látni. Aztán a vonal másik végén egy kis szünet után megismételték: ‘Az lenne a legjobb, ha azt mondaná, hogy a gyűrűt ajándéknak szánta’.”

 

Úgyhogy ez is lett a történet vége, Kraft kiadott egy nyilatkozatot, hogy a 25 ezer dolláros gyűrűt Oroszország miniszterelnökének ajándékozta.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!