Connect with us

Beharangozó

Az utolsó állomás a Super Bowl előtt

 

Holnap reggelre végre eldől, melyik két csapat utazhat Houstonba a Super Bowl LI-re, hogy megküzdhessen a Lombardi trófeáért. Két szuperrangadó vár ránk ma este és éjszaka. Négy remek csapat, négy remek irányító, négy remek támadófal, mi már alig várjuk!

 

champszéles

 

Green Bay Packers @ Atlanta Falcons

 

Utolsó mérkőzésére készül a Georgia Dome, ugyanis a szezon végeztével a földdel teszik egyenlővé, jövőre pedig a Mercedes-Benz Stadiumban fogja hazai meccseit játszani a Falcons. Az eredményjelző kezelője pedig egy jó kemény edzés elé néz, reméljük erősek az ujjai, ugyanis sokat kell majd használnia. Az NFL legjobb támadósora (33,8 meccsenkéti pont) fogadja a negyedik legjobbat (27,0 PPG), a rájátszásban pedig még jobbak, a Falcons 36 pontot, a Packers 38-at átlagol. Matt Ryan és Aaron Rodgers összesen 9 372 yardot, 78 TD-t és mindössze 14 inteceptiont dobált össze 110,2-es passer ratinggel, ezek elképesztő számok. Na de melyik védelem tudja megállítani a másikat?

 

Falcons oldali beharangozó

Packers oldali beharangozó

 

gbatl

 

Pittsburgh Steelers @ New England Patriots

 

Tom Bradynek Foxborough-ban 4-0 a mérlege a Steelers ellen, azonban a Patriots még csak egyszer, Bell újonc évében szállt szembe a Big Ben – Antonio Brown – Le’Veon Bell trióval egyszerre. Idén utoljára az első héten találkoztak ehhez hasonló skill-position kombinációval (Palmer-Fitzgarald-Johnson), ezután és egész szezonban a legjobb irányító pedig Russell Wilson volt, aki ellen pályára kellett lépniük, aki eléggé megégette őket. Viszont ha Roethlisberger nem fog javulni idegenben, akkor esélyük sem lesz. A vasember a Heinz Fieldtől távol mindössze 59,4%-kal passzol pontosan, 238 yardot meccsenként és 78,4-es irányító mutatóval bír, ráadául 9 TD-je mellé ott virít 8 INT is a táblán. Múlt héten az Arrowheadben még rosszabb volt: 224 yard, 0 TD, 1 INT, 72,5-ös passer rating.

 

Patriots oldali beharang

Steelers oldali beharang

 

pitne

 

Bold Predictions

 

balentin: A Patriots-Steelers meccsen pontosan annyi touchdown fog születni, ahányas számú mezt visel Big Ben (7) és pontosan annyi ponttal fog nyerni a Steelers, ahányas Brady mezszáma (12).

 

chester: Az NFC és az AFC döntők történelmében ha összeadjuk a két legtöbb pontot hozó meccs végeredményét, 139-et kapunk. A hétvégén a két főcsoportdöntőn ennél több pont születik.

 

rowi: Az alapszakaszban 787 yard volt az a legnagyobb összesített passzolt yard mennyiség, amit a két kezdő QB együtt termelt (NO-CAR, Week 6). Az NFC döntőben ezt felülmúlja a Ryan-Rodgers tandem.

 

Leonidasz007: Az AFC döntőn legalább 6,5-tel több pont lesz, mint az NFC döntőn

 

jimboy: 2002 óta nem volt az NFL rájátszásában shutout, akkor a Jets feltett 41 pontjára nem volt válasza az Indianapolis Coltsnak. Most az egyik döntőn ismét fogalma sem lesz az egyik csapatnak, hogy merre van az előre.

 

katonadani: 1 sack sem lesz a hétvégén.

 

Renningan: mind a négy csapatnak lesz 300+ yardos irányítója, 100+ total yardos futója és 100+ yardos elkapója.

 

Kibeszélő szokás szerint itt lesz alább, várunk mindenkit sok szeretettel :) 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!