Connect with us

Hír

Beckhamnek fel kellene nőnie

 

A Giants general managere, Jerry Reese elbeszélgetett kicsit Odell Beckhammel a Packers elleni meccs után, mielőtt elengedte volna őket a teljes holtszezonra. Érdekes módon ezeket megosztotta a riporterekkel is.

 

“Egy olyan srácot látok, akinek el kellene gondolkodnia bizonyos dolgokon. Bele kell néznie a tükörbe és őszintének kell lennie magával. Mi segíteni fogunk ebben, de saját magának is segítenie kell.” 

 

hi-res-b660a83cec12f17add2655251cddafeb_crop_north

 

“Ő egy okos srác, de néha buta dolgokat csinál. Mindannyiunknak fel kell nőnie valamikor. Szerintem számára is eljött az idő. Már három éve itt van velünk.”

 

De Eli Manningnek is volt mondanivalója a történtekkel kapcsolatban. Ugyan elmondta, hogy a miami túrának semmi köze a vasárnapi teljesítményhez, mégis tanulhatnak a történetekből.

 

“Meg kell tanulnia, hogy a dolgok észlelése sok mindent megváltoztat. Ha csinálsz dolgokat, alá kell őket támasztanod. Nem gondolom, hogy befolyással volt a mérkőzésre, remek edzéseink voltak a héten. A srácok nagy játékokat csináltak, intenzíven  és fókuszáltan edzettek és minden rendben volt. Sajnos ez nem jött ki a meccsen.”

 

Valószínűleg tényleg semmi köze a két dolognak egymáshoz, de hogy Odell Beckham ezt egyhamar nem mossa le magáról, az biztos. És egy érdekes statisztika a végére:

 

Beckham karrierjének első 25 meccsén 4 elejtett labdája volt csak 266 felé szálló labdából. Ezután találkozott először Josh Normannel. Azóta 19 meccsen 188 felé szálló labdából 19-et elejtett.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!