Connect with us

Hír

Bridgewater kihagyhatja a teljes 2017-es szezont

 

Jason Cole, a Bleacher Report újságírója egy vikingsos forrásra hivatkozva azt mondta, hogy Teddy Bridgewater a teljes 2017-es szezont ki fogja hagyni. Bridgewater a 2016-os idény előtt 10 nappal szenvedett nagyon súlyos térdsérülést egy edzésen és az orvosok szerint minimum 19 hónapos a felépülési idő, ami a Minnesota irányítójának esetén 2018 márciust jelentene.

 

Aug 28, 2016; Minneapolis, MN, USA;  Minnesota Vikings quarterback Teddy Bridgewater (5) throws the ball during the first quarter in a preseason game against the San Diego Chargers at U.S. Bank Stadium. Mandatory Credit: Brace Hemmelgarn-USA TODAY Sports

 

A Vikingsnak május 3-ig kell lehívnia Bridgewater ötödik éves opcióját és ha ezt nem teszik meg, akkor jövőre szabadügynökké válhat, ráadásul addigra már ugyebár két szezon kihagyással a háta mögött. Sam Bradford szerződése azonban tökéletes a vikingek számára, hiszen jövőre még élő kontraktussal rendelkezik, így amennyiben TeddyB tényleg nem lesz hadra fogható, nem kell aggódniuk az irányító poszttal kapcsolatban. 2018-ra viszont érdekes helyzet állhat elő, ha mindkettejükkel kapcsolatban döntést kell hozniuk.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!