Connect with us

Hír

Carr előtt továbbra is elit lesz a fal

 

Mike Tice, a Raiders támadófaledzőjének szerződése lejárt a szezon után, de szinte biztosra vehető, hogy visszatér a csapathoz. Egy asszisztens edző szerződése általában két éves, de nem kizárt, hogy Tice három évest kap.

 

CI38VAZXAAAUMzO

 

Tice volt már minden: TE edző, offensive koordinátor, helyettes főedző, ideiglenes főedző, sőt főállású főedző is. Ő volt az első, akit Jack Del Rio kinevezett, miután átvette a Raiderst, ráadásul játszottak is együtt, valamint ő volt Rio asszisztens főedzője Jacksonville-ban. Ám, ami ennél is fontosabb, minden marad az eredeti felállásban, a Raiders top3-as támadófala jövőre is tarthatja a formáját.

 

A Riaders engedte a legkevesebb sacket idén, mindössze 18-at, míg például a a legrosszabb Browns 66-ot. A center Rodney Hudson, a guard Kelechi Osemele és a left tackle Donald Penn is top5ös teljesítményt nyújtott, ahogy a másik guard, Gabe Jackson is a jobbak közé tartozott. Egyedül a jobboldali tackle Austin Howarddal, meg úgy ezzel a poszttal voltak gondok, de még vele együtt is elit volt az egység.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!