Connect with us

Hír

Chip Kelly a Jaguarsnál köthet ki

 

Chip Kelly nem tett csodát San Franciscóban, így megváltak tőle. Ezzel két éven belül elküldte őt az Eagles és a 49ers is. Ennek ellenére továbbra sem adná fel az edzősködést, nagyon szívesen lenne például támadókoordinátor, a Jaguars pedig pont keres egyet.

 

636027166307008076-USP-NFL-San-Francisco-49ers-Minicamp

 

Kelly nem először jár már Jacksonville-ben, korábban a vezetőedzői posztért is interjúzott. Az utóbbi évek kudarcai miatt nyilván nem kapta meg, viszont már régóta foglalkoztatja a szakértőket és rajongókat, hogy mit tudna ő, ha csak támadókoordinátori feladatai lennének. Hisz emlékszünk rá, az Andy Reidtől megörökölt Eaglesszel hasított, akkor ment tönkre minden, amikor elkezdte ő maga összerakni a csapatot.

 

A Jaguarsnál, ha nem is egy olyan jó offense, mint az akkor Eaglesé, de egy pofás kis támadósor állna rendelkezésére. A Lee-Hurns-Robinson elkapótrió tehetségben félelmetes, Julius Thomas révén jó TE-jük is van, Chris Ivory és TJ Yeldon is korrekt futóposztra, és Blake Bortles ennél már csak jobb lehet. A támadófalon és az irányítón kellene sokat dolgozni, de ha valaki tudna kreativitást vinni az amúgy sótlan Jax offense-be, az Kelly. Persze, ha nem jön megint az up-tempójával és méltóztatik a keret erősségeire szabni a playbookot. Minden esetre érdekes elképzelés lenne.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!