Connect with us

Hír

Cousins: sok pénzt kell kapnom, hogy ne szívja meg a többi irányító

 

Kirk Cousins tulajdonképpen egy interceptionnel zárta az idei szezont, ami miatt a Redskins nem jutott be a rájátszásba. Ennek ellenére nem volt rossz, 67 százalékos pontosság, majd 5000 yard, kinéz neki egy nagy szerződés. A kérdés csak az, hogy mennyire nagy, hisz a franchise tag értéke bő 23 millió lenne. Ő viszont nem akar önző lenni, ezért a lehető legtöbbet kéri, mert különben kitolna a többi irányítóval:

 

Utánam is lesznek irányítók, és önző dolog lenne nem maximalizálnom a lehetőségeimet, hisz ezzel rossz helyzetbe hoznám a jövő irányítóit. Ha nem fair szerződést kapok, akkor ők sem fognak fair szerződést kapni.” – mondta a 106.7 The Fan in D.C.-nek.

 

d46c81_24d1a1c7ae9045a38a731df496a7a692

 

Tehát, Kirk Cousins azért akar nagy pénzt akasztani, hogy az utána szerződést kapó irányítók, mint Matt Stafford vagy Derek Carr, nehogy megszívják és kénytelenek legyenek kevesebbel beérni, mint ami járna nekik. Ráadásul szerinte a franchise-oknak nem kell aggódni, hisz minden szerződés újratárgyalható.

 

Lássuk be, elég fura logika. Minden esetre arra elég jó, hogy bebizonyítja, hogy Tom Brady mekkora gyökér, hogy évekig Joe Flacco fizetésének majdnem feléért játszott, csakhogy gyűrűt nyerjen a csapattal. Gondoljunk csak bele, ha nem kreténeskedik, akkor a franchise tag is nagyobb lenne, vagyis most Kirk is több pénzt kaphatna. Nem tudni, Cousins milyen elképzelései vannak az NFL-ről, de hogy nem fog tetszeni neki az elé rakott szerződés, az elég valószínű.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!