Connect with us

Hír

Devin Hester a visszavonuláson gondolkodik

 

194 visszahordott yard 5 visszahordásból, 38,8-as átlag a rájátszásban, 34 évesen. Ez volt Devin Hester egész pályafutása során, ami úgy tűnik a végéhez ért.

 

 

A Bearsben legendává váló visszahordó-specialista az rájátszás kezdete előtt csatlakozott a Seattle Seahawks keretéhez, ugyanis Tyler Lockett sérülésével nem maradt jó visszahordó a csapatban. Múlt héten még csak fair catchek jöttek, most viszont beizzította a porosodó rakétákat, és mutatott még ízelítőt a zsenialitásából, többször is jó helyzetbe hozva a Seahawks támadásait. A vereség ugyanakkor azt jelentette, hogy a szezon véget ért, de számára lehet a profi pályafutás is, ugyanis erősen gondolkozik a visszavonuláson.

 

„Már többször mondtam a feleségemnek, hogy ez lesz az utolsó évem. Az egyetlen ok, amiért elfogadtam a Seahawks ajánlatát, mert egy utolsó nagy menetelésre vágytam, ami gyűrűvel végződne, hiszen ez hiányzik a gyűjteményemből, de sajnos ez a kaland túl hamar véget ért.” – mondta a mérkőzés után.

 

Hester a Bearsnél eltöltött 8 szezonja után került a Falconshoz, ahol két évig játszott, de már nem tudott olyan varázslatokat végrehajtani mint fénykorában. Idén nyáron hosszas csönd után hívta el magához a Ravens, de még az alapszakasz vége előtt elváltak útjaik. Soha nem választottak még kimondott returner-specialistát a Hall of Fame-be, de Hester lehet az első ilyen játékos. Visszavonulásával egy újabb egyéniséggel lesz szegényebb a futballtársadalom.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!