Connect with us

Hír

Dez: A Cowboys csak jobb lesz

 

Meglepetésre 13-3-as mérleggel fejezte be a Dallas Cowboys, és ha Aaron Rodgers nem akkora zseni, akkor Super Bowlért mehetett volna a csapat. Persze ez egy jó nagy ha, viszont Dez Bryant optimista a jövőre nézve:

 

“Előre kell tekintened. Lehetőségünk van, hogy valami különlegeset vigyünk véghez. Nézd csak meg, mit csináltak az újoncok. És nem csak Zeke vagy Dak, de a corner Anthony Brown és a többiek is. Fényes a jövőnk és csak jobb lehet.”

 

ddd

 

A 13-3-nál és az NFC első kiemelésénél jobb tényleg már csak egy Super Bowl lenne, amit viszont nem annyira egyszerű összehozni. Nem csak azért, mert erős a mezőny, hanem mert a Cowboysnak jelenleg a 2017-es újoncokra sem lesz pénze. 9 millió dolláros mínuszban vannak, és ahhoz, hogy pozitívban legyenek minimum el kell küldeni Tony Romót és a kezdő RT Doug Freet, ha pedig az újoncokat is ki akarják fizetni, akkor még Jason Wittennel is kezdeni kell valamit. Rajtuk kívül sok kin nem lehet spórolni és nem mindegy, hogy például egy középszerű, vagy egy Hall of Fame kaliberű TE-nek dobálsz.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!