Connect with us

Hír

Együtt draftolták Palmerrel, most őt edzheti

 

Byron Leftwich lesz a Cardnals új QB-edzője, jött a hír tegnap, amire egy átlagos szurkoló fel sem kapná a fejét. Hiszen Leftwich ugyan jó pár évet lehúzott az NFL-ben irányítóként, maradandót nem igazán alkotott.

 

PITTSBURGH, PA - NOVEMBER 18 :  Byron Leftwich #4 of the Pittsburgh Steelers is slow to get up after being knocked down in the third quarter against the Baltimore Ravens on November 18, 2012 at Heinz Field in Pittsburgh, Pennsylvania.  (Photo by Joe Sargent/Getty Images)

 

Leftwichet a Jaguars draftolta 2003-ban az 1/7-es választási joggal, három évig kezdő is volt a csapatnál, azonban főleg bokasérüléseinek köszönhetően negyedik éve után már kereshetett új csapatot magának, ami előbb a Falcons, majd a Steelers, majd a Bucs lett 1-1 évre, végül visszatért Pittsburghbe, ahol 2010 és 2012 között volt csereirányító és így Super Bowl gyűrűt is nyert!

 

Most a Cardinals vette fel QB-edzőnek, ami azért érdekes, mert 2003-ban Carson Palmer volt az 1/1-es választott, tehát akkor is és aztán karrierje során végig jobb irányítónak számított, mint a most 37 éves Byron Leftwich. Így felmerül a kérdés, hogy miért is épp ő fogja edzeni. Vagy csak azt akarják vele prezentálni, hogy “hogyan ne csináld”?

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!