Connect with us

Hír

Előbb a Super Bowl, majd a nagy pénz

 

Devonta Freeman meg akarja nyerni a Super Bowlt, majd halálra akarja keresni magát. És ezt ki is mondja, ami nem biztos hogy okos dolog, de legalább őszinte:

 

Családom van, akiket etetni kell, nem akarok tovább nehézségekkel küzdeni. De persze először fejezzük be erősen a szezont, a héten még nem gondolok a pénzre. Azután viszont igen, úgy érzem, megtettem a dolgom. Remélhetőleg a jutalmas is meglesz

 

fff

 

Freeman a 2014-es draft negyedik körében került a Falconshoz, vagyis újonc szerződése utolsó évébe lép majd a Super Bowl után. Négy év alatt összesen 2,7 millió dollárt kereshet, jövőre 690 ezret. Ami alapvetően nem kevés, de liga szinten bőven a legalja, miközben ő az utóbbi két évben 1000+ futott yardot és 11 TD-t átlagol, valamint további 500 elkapott yardot évente.

 

Ezek tényleg elit számok, jó eséllyel 8-9 milliót is elkérhetne a piacon, de van egy kis bökkenő. Egyrészt idén jobban rotálva volt Tevin Colemannel, másrészt pedig a csapat sokkal jobban jár, ha hagyja az eredeti szerződésével játszani és legrosszabb esetben is franchise taget tesz rá.  Persze a játékos ennek aligha örülne, vélhetőleg egyezségre jutnak, de a Super Bowl előtt már csak a média miatt sem okos ilyen témákról beszélni.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!