Connect with us

Hír

Floyd: Brady mellett sokat kell még tanulnom

 

Nem Michael Floyd meccse volt a Texans elleni. Háromszor passzolt felé Brady: egy INT, egy majdnem INT/sikertelen passz és egy kilenc yardos elkapás volt a mérlege. Bár Brady vállalta a felelősséget az eladott labda miatt, Floyd is kivette a részét a dologból:

 

Brady egy meghatározott módon szereti a dolgokat. Én vagyok az új srác, úgy kell csinálom mindent, ahogy ő szeretné. Még csak egy hónapja vagyok itt, ezért folyamatos a playbookot tanulmányozom és kérdezek. Minden egyes nap. Nincs ebben semmi rossz és legtöbbször meg is kapom a válaszokat.

 

brady-floyd-celebration-ap

 

Brady legendásan kényes a kémiára, nem véletlen, hogy például az amúgy remek kvalitású Chad Ochocincóval nem tudták megérteni egymást (Ocho még véletlenül sem futott arra, amerre kellett volna). Ő azt szereti, ha az elkapói mindent terv szerint csinálnak, hisz bárhova oda tudja dobni a labdát, az elkapónak csak ott kell lenni. Erre a precíz összhangra épül Josh McDaniels sémája is, Floyd pedig mindkét rossz passznál rosszul futotta meg az útvonalát. A Steelers ellen lehet javítani.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!