Connect with us

Hír

Gruden minden defensive edzőt kivágott

Miután a Redskins lemaradt a rájátszásról, a csapat mestere, Jay Gruden el kezdett tisztogatni. Kivágta a defensive coordinator Joe Barryt, a defensive backs coach Perry Fewellt, a defensive line coach Robb Akey-t és az erőnléti edző Mike Clarkot is,

 

jay-gruden-nfl-washington-redskins-indianapolis-colts1-850x560

 

Barry kivágása nem volt meglepő, két év alatt semmit nem mutatott és az egység sem fejlődött. Passz ellen Josh Normannel a fedélzeten is csak 25. volt a csapat, futás ellen 24., összetettben pedig 28. volt a védelem. Ráadásul a 14. legtöbb pontot is ők nyelték be. Az már kissé meglepő, hogy olyan asszisztens edzőket is kivágott, akiket ő nevezett ki, de végül is logikus lépés, hisz így szabad kezet adhat az új DC-nek.

 

Aki egyébként a hírek szerint nem más lehet, mind Wade Phillips, akinek a szezon után lejár a szerződése a Broncosnál. A kiváló szakembernek hála SB-t nyert a csapat, ráadásul idén is ő vitte hátán a Broncost. A Redskins védelme nyilván nem egy szint a Denverével, ugyanakkor az alapok ott is rendben vannak, egy Phillips szintű edző, akit egyébként már három éve is szóba hoztak a Redskinsszel, könnyen megadhatja a rájátszáshoz szükséges pluszt.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!