Connect with us

Minden ami NFL

Így állunk most főedzői fronton – Frissítve!

 

Hat főedzői állás vált szabaddá a szezon végén, gyorsan összeszedtük mi a helyzet most. Már öt el is kelt, csak a 49ers várat magára,még az is lehet, hogy hosszabb ideig.

 

Jacksonville Jaguars – Doug Marrone

 

A Jaguars volt az első, aki kinevezte új edzőjét, aki nem is annyira új, hiszen a csapat támadófalát edzette, illetve asszisztens főedző volt két évig, majd az utolsó két meccsen az ideiglenes HC szerepét is betöltötte. Hosszabban is írtunk Marrone kinevezéséről, nem igazán tetszett a lépés.

 

Buffalo Bills – Sean McDermott

 

A Bills a Panthers védőkoordinátorára csapott le, aki már tavaly is a legfelkapottabb nevek közt volt, azonban mire véget ért neki a rájátszás, már elkeltek az üres HC-posztok. Most kevesebben érdeklődtek iránta, de a Bills mégis őt választotta az eredetileg favorizált Anthony Lynn helyett. Szerintünk nem is volt rossz döntés.

 

Sean-McDermott-Twitter

 

Denver Broncos – Vance Joseph

 

A Broncos a Dolphins védőkoordinátorát választotta, ami érdekesnek tűnhet látva a liga alsó harmadába tartozó Miami védelmet. Fiatal, remek vezér, jól motivál, mindenféle emberi tényezőben kiemelkedik, de edzői képességeit még nem tudta igazán megmutatni a világnak, szerencséjére a védelemmel nem kell sokat foglalkoznia. Támadókoordinátornak Mike McCoyt, a Chargers korábbi főedzőjét nevezte ki. Joseph kinevezéséről is írtunk hosszabban, vegyes érzelmekkel.

 

 

Los Angeles Rams – Sean McVay

 

Sean McVay, a még csak 30 éves szakember került a csapat élére, aki eddig a Redskins támadókoordinátora volt, ő lett a valaha volt legfiatalabb főedző az NFL-ben. Nagy befolyással lehetett a pályázatára, hogy Wade Phillipset tudta magával hozni Denverből, aki az egyik legnagyobb védőguru a ligában. Az viszont érdekes lesz, hogy mennyire alakítja át a védelmet, ugyanis a 3-4-es rendszer mestere. Nekünk nagyon tetszett ez az igazolás.

 

news-560x315-102567-1484154683

 

Los Angeles Chargers – Anthony Lynn

 

A Chargers Anthony Lynnt nevezte ki főedzőnek, aki év elején még a Bills futót edzette, aztán gyorsan átlépett elég Greg Romanen, aztán Rex Ryanen, most pedig Mike McCoy helyét veszi át az éppen költöző franchise-nál. A támadóoldalon megtartotta Ken Whisenhuntot, a védelem irányítására pedig Gus Bradley érkezhet nagy valószínűséggel.

 

San Francisco 49ers

 

Ők nem csak főedzőt, de general managert is keresnek. Jelenleg a Patriots támadókoordinátora, Josh McDaniels tűnik a legesélyesebbnek posztra, főleg ha előbb HC-t választanak és csak utána GM-et. Ha így lenne, akkor a hírek szerint az ESPN szakértője, Louis Riddick menne JMD-vel Friscóba. A másik nagy esélyes Kyle Shanahan, a Falcons támadókoordinátora, ha ők ketten sokáig menetelnek a rájátszásban, elhúzódhat a döntés.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!