Connect with us

Hír

Jackson: “Nem leszünk újra 1-15!”

A Cleveland Browns idén majdnem megismételte a 2008-as Detroit Lions 0-16-os szezonját, ez Hue Jackson vezetőedzőt is alaposan megviselte és minél hamarabb igyekezett a világ tudtára adni egy hétfői sajtótájékoztatón, hogy ez a Browns fejlődőképes és ez a csúfság nem fog megtörténni velük ismét.

 

„Nem állunk legközelebb is 1-15-tel. Ha mégis, akkor valamelyik tavat átúszom. Ez nem történhet meg. Elég jól ismerem magam és a játékosaim ahhoz, hogy ezt garantáljam. Nem leszünk 1-15-ösek, világos? Akár le is írhatjátok, ha akarjátok: <Hue Jackson azt mondta. Nem leszünk.>”

hi-res-f41aec4474b617b3d7dd2851cc533469_crop_north

 

A Browns idén is utolsó helyen zárta az AFC North csoportját, azonban a mögöttünk álló év alapján el lehet mondani, hogy jövőre még nagyobb szakadékot kell átugrania a Brownsnak ahhoz, hogy versenyképesek legyenek. Jackson azonban nem gondolja, hogy radikális változtatásokra van szükség, egyszerűen csak a meglévő játékosokból kell valahogy még többet kihozni, mivel a képességeik adottak a jó eredményhez.

 

„Megvannak a megfelelő alkotóelemeink. Olyan játékosaink vannak, akik képesek felvenni az AFC North ritmusát. Ahhoz viszont még többet kell kihozni belőlük, hogy elérjük a céljainkat.”

 

A legfontosabb kérdés évek óta a Clevelanddel kapcsolatban az irányító kérdésköre, illetve az első körös pickek megfelelő felhasználása hiszen hiába választhat jó helyen a Cleveland évek óta, egyszerűen nem tud előrelépni ezekkel a lehetőségekkel, azonban a vezetőedző ezen a téren is pozitív.

 

„Találnunk kell egy irányítót, aki idejön és győzelemre vezet minket. Egyelőre ez a legfontosabb. Az olyan kérdések, hogy <Megvan-e már ez a játékos?> vagy <Még mindig nincs meg?> egyelőre még koraiak. Hamarosan itt a draft, ahol lehetőségünk nyílik mélyíteni a keretünket. Az én feladatom, hogy megtaláljam a megfelelő játékosokat.”

 

A Browns két első körös választási joggal rendelkezik a 2017-es drafton (1/1 – önerőből, és 1/12 – az Eaglestől), úgyhogy a legnagyobb tehetségek közül, akár kettőt is bezsebelhet a Cleveland és a fiatal ám tehetséges keret tovább erősödhet, hogy a jövőben ne kelljen tavakat átúsznia Hue Jacksonnak.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!