Connect with us

Hír

Készülünk a Packers Hail Mary ellen

 

 

Sikeres Hail Maryt egyáltalán nem könnyű végrehajtani. Kell hozzá egy erőskezű (és pontos) irányító, potens elkapók és kell hozzá egy óriási adag szerencse is. A Green Bay Packers csapatának azonban 1 éven belül 3 csapat ellen is sikerült megcsinálnia egy ilyen játékot.

 

rodg

 

Bármilyen nevetségesen is hangzik egy félidő végén, ha a Packers a negyven yardosról indítja a játékot, az ellenfeleknek joggal szorul össze a gyomra. A következő csapat, a Cowboys pedig nem veszi félvállról az egészet. „Mindenki a célterületen van, ez egy szabad játék, mindenki-mindenki ellen megy testtel, egyszerűen csak nem szabad hagynod elkapni nekik a labdát” – nyilatkozta Brandon Carr a Dallas cornerbackje.

 

„Hiszitek vagy sem, mi sokat dolgozunk ezen minden nap.”  – tette hozzá Morris Claiborne, a csapat másik defensive backje. A Hail Mary ereje nem csak az instant 7 pont miatt nagy, hanem a demoralizáló erő miatt is. Ha egy ilyen játékból kapsz pontot a félidő előtt vagy a mérkőzés végén, az biztos jó pár percre megfogja a csapatot. Továbbá a Hail Mary plusz izgalomfaktor is a pályán, így a Cowboys szurkolókon kívül mindenki azt szeretné látni, hogy Rodgers felhajítsa a labdát 1 másodperccel a lefújás előtt.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!