Connect with us

Hír

Larry Fitzgerald miatt kell műteni Arianst

 

Fitzgerald nem elégedett meg az elkapói teljesítményével, nagyobb trófeát akart. Ezért gyorsan összetörte a head coach Bruce Arianst. No nem direkt: a karácsonyi, Seahawks elleni győzelem során megölelte az edzőt, mikor Catanzaro beküldte a győztes mezőnygólt, csak kicsit erősebbre sikeredett, mivel az öreg Larry nincs tisztában a határaival – tudniillik nincsenek neki. Arians bal rotátorköpenye “teljesen átszakadt” a mókázás alatt, amit most még toldozgatnak-foltozgatnak injekciókkal, de jó eséllyel műteni kell.

 

cuffblog[1]

 

Ariansnak elég komoly szív- és érrendszeri problémái vannak alapból, így ez most mint púp a hátára, úgy kellett. A sérült rotátorköpeny elég szar dolog: vagy elszakad annyira, hogy műteni lehessen, vagy kevéssé sérül, és akkor is több hónapos kényszerpihenő vár az illetőre. Arians megfenyegette Fitzgeraldot: ha emiatt nem fog tudni golfozni a holtszezonban, példásan megbünteti.

 

A bal rotátorköpenyemet megrángattam augusztusban. Szó sincs szakadásról, de a mai napig nem 100%-os a mozgása. Tényleg nagyon szar dolog. – KGYM

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!