Connect with us

Hír

Marshall a fizetéscsökkentésbe is belemenne

Brandon Marshall nagyon szeretheti New Yorkot, ugyanis állítólag a fizetéscsökkentésbe is belemenne, csak hogy a Jetsnél maradhasson. Jövőre 7,5 millió dollárt keresne a klasszis elkapó.

 

brandon-marshall

 

Marshalltól fura ez a fajta hozzáállás, hisz például a Bearsben nagyon nehezen viselte a sikertelenséget. Mondjuk ez a Jetsnél sincs másképp, hisz voltak már különböző öltözői balhéi idén, többek között Sheldon Richardsonnal is összeszólalkozott.

 

Az elkapó 59 elkapásból 788 yardot és három TD-t gyűjtött 15 meccsen, ami konkrétan karrierje legrosszabb teljesítménye. Egy hasonlóan rossz év után küldték el Chicagóból. Mondjuk illik hozzá tenni, hogy azért Marshall, bár nem egy kifejezetten népszerű játékos, de kvalitásai alapján azért közel van a top5-höz. Mert bár szépek Antonio Brown, Jordy Nelson vagy Julio Jones számai, de azok Matt Ryantől, Aaron Rodherstől meg Big Bentől érkeznek. Marshall Jay Cutlertől is el tudott 1500 yardot 11 TD-vel, tavaly egy Ryan Fitzpatricktől kapott el 1500+ yardot 14 TD-vel, 11 éves karrierje során négy csapatban játszott, középszerű és pocsék irányítókkal, mégis nyolcszor 1000+ yardot, négyszer pedig 10+ TD-t szerzett. Az idei éve nem volt jó, de ő pont az a kaliber, aki tényleg bárhová beférne, ha maradni akar, akkor meg kell tartani.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!